![]() |
Bu Da Transeksüel Modası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Da Transeksüel ModasıBu da Transeksüel Modası Japonya moda haftası çığrından çıktı ![]() ![]() Geçtiğimiz haftadan bu yana çeşit çeşit tasarımların boy gösterdiği Tokyo podyumlarında bu defa feminenliğin doruk noktada olduğu erkek koleksiyonları boy gösterdi ![]() Modacı Cabaret Aki ve Jackal Kuzu'nun erkek modasını ters yüz ettiği 2009 İlkbahar-Yaz kreasyonlarında metroseksüel erkeklerin giyim tarzı ön plandaydı ![]() İki yıl önce Gut's Dynamite Cabaret isimli markasını yaratan Cabaret Aki, erkek modellere sutyen giydirerek tüm dikkatleri üzerine çekti ![]() ![]() Özellikle zebra desenli boxer'a ve jartiyerlere dikkat çeken modaseverler, fazla gösterişli ve kadın ruhuna hitap eden erkek kreasyonuna yoğun ilgi gösterdi ![]() Koleksiyonun kadın kreasyonlarında ise çiçek desenli saten elbiseler ve fötr şapkalar, balon etekler ve yırtık külotlu çoraplar göze çarptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (konuyu nereye açacağım konusunda çok tereddütte kaldım, kadın bölümüne açacaktım ama bu konu erkek modası üzerine idi, en iyisinin burası olacağını düşündüm ) |
![]() |
![]() |
|