![]() |
Kadın Ve Erkek Üzerine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Ve Erkek ÜzerineHiç evlenmedim çünkü gerek yoktu ![]() Evimde bir kocanın yerini doldurabilen üç hayvan besliyorum: Her sabah hırlayan bir köpek,bütün gün küfür eden bir papağan ve geceleri geç gelen bir kedi ![]() ![]() ![]() Marie Corell *** Şahsen, yirmi dördüne kadar "doğru" adama rastlamadıysa, bir genç kızın şanslı olduğunu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Deborah Kerr (Women's Wit and Wisdom ) * ** Evlenmek isterim, çünkü bir erkeğin her gece benimle birlikte uyumaya kanunen mecbur olması fikri hoşuma gidiyor ![]() Carrie Snow *** Soru: Erkekler eşit bir ilişkiyi nasıl tanımlar? Cevap: Siz pişirirsiniz/erkek yer; Siz temizlersiniz/erkek kirletir; Siz ütülersiniz/erkek buruşturur ![]() *** Bütün erkekler sıkıcı, kaba, cimri, sapık ve çeşitli türlerde manyaktır demek istemiyorum ![]() uyan birini bulana kadar yukarıdakilerin çeşitlemeleriyle çıkmak zorunda kalacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() Audrey Norris * ** Bir erkeği tanımlarken birçok kelime kullanabilirsiniz ![]() nazik,sevgi dolu, düşünceli diyebilirsiniz ![]() söyleyebilirsiniz ![]() Anonim * ** Bütün bir gün boyunca parlak espriler patlatan bir erkek kadar hiçbir şey beni korkutamaz ![]() ![]() ![]() Mme de Sévigné * ** Erkeklerin en sık yaşadığı hayal kırıklığı,bir kadının da bir beyne sahip olduğunu fark etmeleridir ![]() ![]() ![]() Margaret Mitchell ( Rüzgar Gibi Geçti ) * ** Neden kadınlar ısrarla "gizemli" olarak tanımlanır? Herhalde organik ve psikolojik yapılarını gizledikleri için değil, erkelerin bu yapıları keşfetmek için hiçbir zaman çaba göstermedikleri için olsa gerek ![]() Ruth Herschberger ( Adam's Rib ) *** Bir erkek için, kadınların onun evlenme teklifini reddetmesi daima anlaşılmaz olmuştur ![]() Jane Austen * ** Gerçeği bildikleri için erkekler kadınların dedikodu yapmasından hiçbir zaman hoşlanmamışlardır; yani ölçülüp biçilip mukayese edildikleri durumdan ![]() Erica Jong *** Kadınlar yüzyıllarca, erkek figürünü normal boyutunun iki katı gösterecek, büyülü ve güzel bir yansıtma gücüne sahip aynalar gibi hizmet ettiler ![]() Virginia Woolf ( Kendine Ait Bir Oda ) * ** Ne zaman akşam yemeğine geç kalsa, onun ya beni aldattığını ya da sokakta ölü olarak yattığını düşünür,hep ikincisi için dua ederim ![]() ![]() ![]() ![]() judithViorst (Women's Wit and Wisdom ) *** Soru: Erkekleri evlenmek istemedikleri kadınların peşinden koşmaya iten neden nedir? Cevap: Köpekleri, kullanmaya niyetleri olmadıkları arabaları kovalamaya iten dürtünün aynısı ![]() *** Büyük Katerina neden sevgililerini birlikte olduktan sonra öldürürdü? Çünkü ertesi gün sevgilisinin ona telefon etmemesinin yarattığı boşluğa dayanamazdı ![]() ![]() ![]() ![]() Gael Greene * Kendinize "Onda ne bulmuştum?" diye sorduğunuzda onda bulduğunuz şeyin sadece sizin hayal gücünüzün bir ürünü olduğunu fark edeceksiniz ![]() Allie Walmsley *** Bir erkek evliliği düşündüğünde, korktuğu şey, kendini bir kadına başlamak değil, kendini bütün diğerlerinden ayırmaktır ![]() Helen Rowland |
![]() |
![]() |
|