![]() |
Kadınlar Çıldırtan Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Çıldırtan SözlerKadınlar çıldırtan sözler İşte ikili ilişkilerde erkeğin karşı tarafa söyleyip çıldırttığı birbirinden ilginç cümleler ![]() ![]() ![]() "Bütün kadınlar aynı ![]() "Akşama kadar evdesin ne iş yaptın da yoruldun?" "Rahat rahat evde oturup evinin işini yapsana ![]() "Üç kuruş kazanıyorsun diye tepemize çıktın ![]() "Bu evde benim dediğim olur ![]() "Bayram tatilinde bizimkilere gidiyoruz ![]() ''Ben erkeğim, istediğimi yapmak zorundasın ![]() "Daha iyi anlarsınız diye çayı sizden istedik ![]() "Elinin hamuruyla erkek işine karışma ![]() "Sen kadınsın, otur oturduğun yerde ![]() "Kim soktu bunları senin kafana ![]() "Kadınlar dırdır yapar, kafa ütüler ![]() "Kadınlardan yönetici olmaz ![]() "Kadınlardan şoför olmaz ![]() "Kadınlar teknoloji cahilidir ![]() "Kadınlar futboldan anlamaz ![]() "Çalışmak senin neyine!" "Kilo almışsın ![]() "Hiçbir yemek anneminkinden güzel olamaz ![]() "Sen ne anlarsın ki" "İlişkimize ara verelim" "İlişkimizi gözden geçirelim" "Hanım annem geliyor ![]() ![]() "Hallederiz" "Bakarız" "Sen beceremezsin, ver, ben yapayım" "Ben demiştim" |
![]() |
![]() |
|