![]() |
Vücut Geliştirme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vücut GeliştirmePÜF NOKTALARI İşte size vücut geliştirme'de başarınızı arttırmak için önemli püf noktalar ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() ![]() • İyi beslenin ![]() ![]() ![]() • Vitamin ![]() ![]() ![]() • Çalışmadan sonra protein+karbonhidrat alın ![]() ![]() • Antrenmandan en az bir saat önce yemek yeyin ![]() ![]() • Günde 5-6 öğün yeyin ![]() ![]() ![]() • Steroid alıyorsanız yan etkileri azaltmaya çalışın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • İyi ve yeterli dinlenin ![]() ![]() • Ağıran kasları çalıştırmayın ![]() ![]() ![]() • Antrenmanları uzun tutmayın ![]() ![]() • Temel egzersizlerden vazgeçmeyin ![]() ![]() ![]() • İyice ısının ve eklemleri kilitlemeyin ![]() ![]() • Kası her zaman hissedin ![]() ![]() • Tekrarları muntazam yapın ![]() ![]() ![]() • Weider prensiplerini uygulayın ![]() ![]() • Vücut uyumunu bertaraf edin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vücut Geliştirme |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vücut GeliştirmeBn Sna Mecburum Nickli Üyeden Alıntı PÜF NOKTALARI İşte size vücut geliştirme'de başarınızı arttırmak için önemli püf noktalar ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() ![]() • İyi beslenin ![]() ![]() ![]() • Vitamin ![]() ![]() ![]() • Çalışmadan sonra protein+karbonhidrat alın ![]() ![]() • Antrenmandan en az bir saat önce yemek yeyin ![]() ![]() • Günde 5-6 öğün yeyin ![]() ![]() ![]() • Steroid alıyorsanız yan etkileri azaltmaya çalışın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • İyi ve yeterli dinlenin ![]() ![]() • Ağıran kasları çalıştırmayın ![]() ![]() ![]() • Antrenmanları uzun tutmayın ![]() ![]() • Temel egzersizlerden vazgeçmeyin ![]() ![]() ![]() • İyice ısının ve eklemleri kilitlemeyin ![]() ![]() • Kası her zaman hissedin ![]() ![]() • Tekrarları muntazam yapın ![]() ![]() ![]() • Weider prensiplerini uygulayın ![]() ![]() • Vücut uyumunu bertaraf edin ![]() ![]() ![]() ![]() tşk ![]() ![]() fakat: ben playstation salonunda çalışıom sabah erken geldiğimde kalvaltı yapmaya zaman bulamıyom şöyle söylüyebilirim hiç kalvaltı yapmadığım için iştahım çok az canım hiç yemek çekemz sürekli yorugum olurum zaten kalvaltı yapmıyorum öğle tantuni yiyorum bide akşam evde canım çekerse biraz yemek yerim durum böle fazla vitamin protein ile aram iyi değil zaten senin bana verdiğin bilgilerin hiç bir bende yok ben nasıl kas yapabilirimki ayrıca 16 yaşında olmama rağmen 50 kiloyum arkdaşlar bana iskelet derler buda beni çok üzer lütfen bana yardımcı olurmusun şimdeden tşk |
![]() |
![]() |
|