|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arasındaki, entel, erkek, erkekle, farklar, maço |
![]() |
Entel Erkekle Maço Erkek Arasındaki Farklar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Entel Erkekle Maço Erkek Arasındaki Farklarentellektüel çocuğun sevgilisi ile kavgası Erkek kıza telefon açar ![]() ![]() ![]() - Buket merhaba hayatım ![]() - iyiyim sağol canım sen nasılsın? - iyiyim sağol ![]() - evet Murat buluşacaz ama lütfen bu seffer farklı bir yere gidelim ![]() - Tabiki hayatım sen nasıl istersen ![]() ![]() Çocuk gider, kızı evinden alır ve arabaya binip ilerlemeye başlarlar ![]() ![]() ![]() - Murat bu komiser şekispir filmine gideelim mi bugün hayatım ![]() - Offf Buket! o film bana çok banal gelddi ![]() - Seyretmeden iğrenç olduğunu nasıl bileebilirim Murat! hem sen nereden biliyorsun o filmin iğrenç olduğunu ![]() ![]() - Evet izledim ![]() - Ayyy Murat inanmıyorum ![]() ![]() - Yaaa Buket saçmalıyorsun geçen gece arrkadaşlarla gittik ![]() - Aşkolsun sana Murat hani birbirimizdenn habersiz hiç birşey yapmayacaktık ![]() ![]() - Buket uzatmıyalım sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Haklısın hayatım özür dilerim ![]() - Ayrılsak iyi olacak diye düşünüyorum MMurat ![]() ![]() ![]() - Anlıyorum Buket nasıl istersen ![]() ![]() ![]() ![]() - Offff ben ona bakmadım Murat ! - Hesap vermek zorunda değilsin hayatım biz artık ayrıldık ![]() ![]() ![]() maço erkeğin sevgilisi ile kavgası - Aloooooooooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() - Annem aradı Murat kızma yaaa ![]() ![]() - Başlatma şimdi anandan ![]() ![]() Buluşurlar ![]() ![]() ![]() - Nasılsın sevgilim? - Sevgilini dedirtme ! - Peki erkeğim nasılsın? - Bozuk biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Offf Murat yaa lütfen yine başlama ![]() - Sanamı sorcam Benim manitam böyle giyinip azına burnuna marshall boya süremez allama ![]() - Buket allama kitabıma karaacaahmete gönderirim sağına soluna bakmadan yürü ![]() - Peki Murat sen nasıl istersen ![]() - Ayyyy Murat şu elbiseye bak ne güzel ![]() - Ne lan bu ![]() ![]() ![]() ![]() - Peki sevgilim ![]() - Bak halen sevgilim diyo ![]() ![]() - Tamam Murat ![]() - Eeee söyle bakalım nereye gitmek istiyyosun seni nereye Götüreyim ![]() - Sahilde yeni bir bar açılmış Murat oraaya gidelimmi ![]() - Yok boşver şu çay bahçesi iyi şurda otturalım ![]() - Peki Murat ![]() - Surat yapma bak Buket! BBiz delikanlı adamız bar ayakları bize gelmez |
![]() |
![]() |
|