|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlayamayan, anlaşılmayan, erkekler, kadınlar |
![]() |
Anlayamayan Erkekler Anlaşılmayan Kadınlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anlayamayan Erkekler Anlaşılmayan KadınlarAnlayamayan Erkekler Anlaşılmayan Kadınlar Kadınların tek bir veri ile milyonlarca senaryo üretme becerisi ile erkelerin tek bir kelime ile sonuca odaklı düşünce yapıları çatıştığı anda, kadın anlaşılmadığından, erkekse rahat bırakılmadığından dert yanmaya mahkumdur ![]() ![]() ![]() Kadın: Saçımı kestireyim mi? Erkek: Olur ![]() Kadın: Ama kıyamıyorum ![]() Erkek: Öyleyse kestirme ![]() Kadın: Canım değişiklik istiyor… Erkek: O halde kestir ![]() Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi ![]() Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı ![]() ![]() Kadın: Beni tanıdığında kısaydı ![]() Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: “Ne güzel olurdun uzun saçla” Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor ![]() Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen ![]() ![]() Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat ![]() Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz ![]() Erkek: Bırak perçemli olsun öyleyse ![]() Kadın: Çok yorucu ![]() Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin ![]() Kadın: O zaman asla uzatamam ![]() Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim ![]() Kadın: Bana güzelim deme! Boşanma Avukatlarının İşleri Açıldı Evlilik sonrası maskelerin çıkarılması, çiftlerin kendilerine odaklanması, anlayışın ve hoşgörünün tükenmesi, “artık o benim” mantığı ile ilişkiye yapılan yatırımın asgariye düşürülmesi, kadınların detaycı-süreç odaklı, erkeklerinse genelci-sonuç odaklı yapılarının çatışması bir araya gelince, ilk aşkla pişirilip sofraya konulan yemeğin tadı kaçmaya başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çözümse evliliğe başlamak kadar basit aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|