Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güldürmenin, kadınları, yolları

Kadınları Güldürmenin Yolları

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadınları Güldürmenin Yolları

Kadınları Güldürmek
Kadınları Güldürme Tüyoları

Bir keresinde, Tibetli bir keşişle işkence hakkında konuşuyordum Bana, bir insanın ağzının içine verilen elektriğin, bütün dişlerini dökebilecek bir kuvvete sahip olduğunu söylemişti Çok üzülmüştüm

Ancak sonra, bu üzücü olayın üzerine bana komik bir öykü anlattı Üzüntünün ardından, neşem yerine geldi; bu, gerginlikten sıyrılmamı sağladı Kahkahalar, bana ilaç gibi geldi

Güzel bir kadın üzerinde çalışmaya başladığınızda, bu keşiş gibi davranmanız şarttır Yani gerginlikten sıyrılması için, ona yardım etmeniz gerekir Ancak bunu yaparken, çok saygılı ve düşünceli bir yol izlemenizde fayda var

Onunla mücadele etmediğinizi, herhangi bir şey kanıtlamaya çalışmadığınızı fark ettirmelisiniz Benim kadınlardan öğrendiğim şey, onlara doğru şekilde yaklaşmak gerektiğidir Mesela bir keresinde, Adri-ana Lima’ya, biraz daha uzun şeyler giymesini önermiştim O da, yolculuklarda erkek şortu giymeyi tercih ettiğini söylemişti Biraz kendini savunur bir hâldeydi Dolayısıyla, kadınların karşısında biraz saf görünmenizde fayda var

2009 ABD Güzellik Kraliçesi Katle Stam, tacını takmama müsaade etmemişti; ancak, tacının kippa’ya benzediğini ifade ettiğimde, haklı olduğumu kabul etmişti Gördüğünüz gibi, saçmalamanın sınırı yok! Doğal olduğunuz sürece, durumu ne kadar abarttığınızın bir önemi yok Kaygılanmayın, rahat olun ve onu güldürmek için karşınıza çıkan her fırsatı değerlendirin Hatta sadece güldürmekle yetinmeyin, mest edin

Peter Martin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com