Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demem, erkek, irkıma

Erkek İrkıma Demem O Ki;

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkek İrkıma Demem O Ki;

Eğer yarın uyanmayacak olsaydın ve ola ki bugün dünyadaki son günün olsaydı bu hayatta yaptıkların için gurur duyar mıydın? Çünkü eğer duymuyorsan doğru yolu bulmaya başlasan iyi olur

Aslında buna benzer bir öğüt vereceğim sizlere Haddim olarak ya da olmayarak Bu tamamen bana kalmış bişey Bu boş bir yazı da olabilir Sadece içindeki " Merak " olgusunu yıkmak için girdin bu konuya Aslında başlık aynı " endLesS ~ Kişisel Not Defteri " fakat içeriği merak ettin Acaba ne yazdı veya zırvaladı

Demem o ki dostum Hayat'ın farkında değiliz Sadece Amerikan Filmlerini izlediğimiz zaman bazı kişilikler kazanıyoruz Fakat kendimiz asla bunu beceremiyoruz Bunun sebebi ise bu konuya girerken içinde oluşan " Merak " olgusunun bu tür konularda çalış-a-maması Hergün uyanıp standart şeyleri yapmak en kolayı Bunu bir program'da yapabilir Fakat farklı olgular - oluşumlar içerisinde olmak gerek Size akıl vermiyorum Benim o " Çılgın " aklım kendime yeterli Fakat hergün kendine yeni bişeyler aradın mı hiç ? Çalışıyorsan lafım yok Sözüm boş boş oturan insanlara Eğer Bilgisayar üzerine bir bölüm okuyorsanız elbette zaman geçireceksiniz Fakat sosyal paylaşım sitesi sizin işinize yaramaz Yeni yeni davranışlar sergilemenize sebep olur Dilinizi Poz verirken şeklinizi Kıyafetlerinizi değiştirebilir; Fotoğraf makinesi almaya zorunlu gibi hissedebilirsiniz

Demem o ki iyice Asosyalleşirsiniz Erkek olduğum için Erkeklere sesleneceğim Hergün standart; klişe hareketlerden vazgeçinGüzel kızlar artık Yakışıklı erkeklere değil bunun aksine Çenesi laf yapan ( yalan da olsa ) erkeklere bakıyor Bu onların'da hakkı evet ama yalan ile ilerleyenlere hak doğurmuyor Hergün mastürbasyon ile bir yere gelinmediğini artık " Bilim " de kanıtladı Güzele bakmak Sevap onu düşünerek başka bişeyler yapmak ise Günahtır bunun farkına varmalısınız Bu bir gereksinimdir evet Fakat koşul değildir Gidin kitap okuyun Film izleyin Saçınızı başınızı yapıp dışarı çıkın Karşı cins'e yönelin Onunla paylaşın hayatınızı Yaş ilerledikçe Gençlik gidiyor bunun farkına varın Davarlara bırakmayın hatunları Herkes haddini bilsin değil mi ? Bunun çeşitli yolları var elbette Seçim - Karar sizin İster Şah olursunuz ister Piyon

Ama Piyonsanız bile Bir KALE'yi yıkabilmeli; Şah'ı MAT edebilmelisiniz

Gaz vermiş gibi olmayım fakat durum bundan ibarettir

Demem o ki ; Zaman kendini geliştirme zamanıdır Ovakit bugün farklı bişeyler yapın

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com