![]() |
Bıyıklarına Göre Erkekler Kaça Ayrılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bıyıklarına Göre Erkekler Kaça Ayrılır"Kesmek ya da kesmemek" İşte bütün mesele bu Brad Pitt - Bıyık tiplerine göre erkekler Ünlü aktörler bıyığı yeniden moda yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bıyık güç ve gururun simgesi erkeksi bir aksesuvar mı yoksa modası geçmiş itici ve kurtulunması gereken bir kıl topağı mı? Belki de dünyada en kafası karışık millet biziz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün bu tartışmalara rağmen gündelik hayatta bıyığın yararları saymakla bitmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EN ÜNLÜ 10 BIYIK 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() ERKEKLER DÖRDE AYRILIR ARADA BIRAKANLAR: Mehmet Günsur Mustafa Altıoklar Beyazıt Öztürk Tan Sağtürk Okan Bayülgen Nejat İşler Cem Yılmaz Kıvanç Tatlıtuğ Fikret Kuşkan Fatih Ürek Kuşum Aydın ![]() SONRADAN BIRAKANLAR: Kenan Evren Mahsun Kırmızıgül Oktay Kaynarca Yılmaz Erdoğan Ali Sunal Emre Ergani Emre Kınay İzzet Öz Tamer Karadağlı Atilla Saral Güven Kıraç ASLA KESMEYENLER: Seçkin Tolga Sayışman Müslüm Gürses Cemil İpekçi Levent Kırca Ali Kırca Yavuz Seçkin İbrahim Tatlıses Rıfat Ababay Ezel Akay Kadir İnanır Orhan Gencebay Tolga Karel Işıl Kasapoğlu Uğur Polat Yetkin Dikiciler Ahmet Ümit ![]() SONRADAN KESEN VE KISALTANLAR: Recep Tayyip Erdoğan Berdan Mardini Fehmi Koru ![]() BIYIKTA SON DURUM Yetişkin Türkler arasında yapılan araştırmalarda bıyık bırakanlar 1993’te yüzde 77 iken bu oran 2005’te yüzde 41’e geriledi ![]() ![]() ![]() BIYIK BIRAKACAKLARA İMAJ UYARISI Çizgi bıyık: Üst dudağın yukarısında kalemle çizilmiş gibi incecik duran bir bıyık kararlarından her zaman emin olmayan bir kişilik işareti ![]() ![]() ![]() Kısa ve düz bıyık: Diş fırçasına benzeyen kısa ve düz bıyıklı kişi dikkati kendi üzerine çekmek isteyen kişidir ![]() ![]() ![]() Kısa bıyık: Bu insan üstü başı konusunda çok özenlidir ![]() ![]() ![]() Sarkık bıyıklar: Dudak kenarından aşağı doğru sarkan bıyıklar bu bıyığı taşıyan erkeğin düşünceli ihtisas sahibi olduğunu işaret eder ![]() ![]() Kesik kenarlı kalın bıyık: Kenarları birbirine paralel olan kalın bıyıklar daha ziyade durmuş oturmuş ununu eleyip eleğini asmış erkek göstergesi ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun burma bıyık: Kenarları burulmuş uzun bıyık ise sahibinin şakacı ve sıcak kanlı bir insan olduğuna işaret ![]() ![]() ![]() GELENEKSEL TÜRK BIYIKLARI Karanfil bıyık: Katip şair bıyığı ![]() ![]() ![]() Kaytan bıyık: Esnaf ve genç bıyığı ![]() ![]() Pala bıyık: Yeniçeri ve kabadayı bıyığı ![]() ![]() Burma bıyık: Genç yeniçeri bıyığı ![]() ![]() Pos bıyık: Kalender adamların bıyığı ![]() ![]() Bektaşi bıyığı: Bir tür pos bıyık ![]() ![]() KİM NE DİYOR? EBRU ŞALLI: Açıkçası ben bu tartışmada bıyıksızların tarafında yer alıyorum ![]() ![]() ![]() YAVUZ SEÇKİN: Ben kafadaki bütün tüylere saç sakal bıyık olumlu bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() TÜLİN ŞAHİN: Gördüm hepsinin bıyıklı haline baktım ama nedense sevemedim ![]() ![]() SÜMER TİLMAÇ: Brad Pitt’le George Clooney’yi tebrik ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() KEREM GÖRSEV: Hayatımda hiç bıyık bırakmadım nasıl bir duygudur suratta nasıl durur onu bile bilmem ![]() ![]() ![]() AYŞE ARMAN: Clark Gable’a evet yakışıyordu tamam Brad Pitt’e de bir derece ama bence George Clooney’ye bile yakışmıyor ![]() ![]() ![]() CEM DAVRAN: Bıyık bana hiçbir zaman çok cazip gelmedi ![]() ![]() ![]() ![]() NEZ: Beni ilgilendirmez insanın kendisine bağlı bir tercih bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bıyık sayesinde devri álem 1988 yılında 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|