![]() |
Sevgiliyi Kendine Bağlama Yöntemleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliyi Kendine Bağlama YöntemleriÇok zorlu,çamurlu,acılarla dolu bir süreçtir ![]() "Görüceksin sen sıra bana da gelecek len" bakışının atıldıgı zamanlardır ![]() Kız milletinin bu süre boyunca köpegi olduğunuzdan bir süre döverim böyle aşkın ızdırabını modunda gezmeniz normaldir, fazla sinirlenmeyiniz ![]() ![]() Artık sevgili sizin vazgeçilmeziniz degil siz onun vazgecilmezi olmaya başlayacaksınız ![]() 1-Aramalar günde 1'e indirilecek ![]() ![]() 2-İltifatlar kesinlikle azaltılacak ![]() 3-Eskisi gibi çicek,hediye kesinlikle alınmayacak ![]() 4-En önemli maddeye geldik ![]() ![]() Beni kıskanıyor musun? Cevap: Yoo niye kıskanayım, ben sana güveniyorum Beni seviyor musun? Cevap: Tabi Tabi ![]() ![]() Dışarı çıkalım mı? Cevap: Canım istemiyor evde takılıcam ![]() Delirme moduna büyük ihtimalle girmiştir sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Dikkat: Aramalarına çağrılarına 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık kıvama gelmeye başlayan sevgiliye bir göster bir gösterme şeklinde bir süre daha devam edin ![]() ![]() Arada dozajı aşmamak kaydıyla aşağılayın,dozaji dedim(öküzlük forever degil ) Bir süre sonra artık o aşağılamalarınız sevgili tarafindan iltifat seviyesine gelecektir ![]() 48 bin kız üzerinde denenen ve başariya ulaşan bu teoriyi evde,yan komşunun kızı üzerinde felan denemeyiniz arkanızdan dom dom kurşunu ile vurulur iseniz sakın ha paramızı iade edin diye kapıma gelmeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|