Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
efendimizin, peygamberimiz, sav, vasiyetidir

Peygamberimiz (S.A.V) Efendimizin Vasiyetidir:

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Peygamberimiz (S.A.V) Efendimizin Vasiyetidir:

PEYGAMBERİMİZ (SAV) VASİYETİDİR MEDİNE-İ MÜNEVVERE'DEN GELEN BU VASİYET NAMEYİ OKUYUN VE OKUTUN

Peygamberimiz (sav) Vasiyetidir Medine-i Münevvere'den
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Medine-i Münevver'den Türbe-i Şerif Ya Şeyh Ahmet Diyor Ki Vallahu Azim Bu vasiyetnamede Zerre Kadar Yalan Yoktur Bır Cuma Gecesı Namazımı Eda Edıp Uyumaya Varmıştım Harem-i Şerif Tarafından Yaa Şeyh Ahmet Diye Bana Bir Nida Geldi Lebbeyk Ya Resullallah Deyip Peygamber Efendimiz (sav) in Şahsını Gördüm Resullallah (sav) Efendimiz Şöyle Devam Etti Ya Şeyh Ahmet Allah-u Teala Huzurunda Yüzüm Kalmadı Sana Haber Veriyorum ki geçen cumadan bu cumaya 16,000 kişi öldü: İçlerinden Bir Tek Müslüman Çıkmadı Gelenlerin Amel Defterleri Kara Ve Sol Elinde Gördüm YA Şeyh Ahmet Evvela Ana Ve Babalarına Asi Oldular Ve Zekatlarını Men Ettiler Hacı Olup Haram Yemeyi Adet Ettiler Herkes Nevsinden Başka birşey Düşünmedi,Yüzlerinde haya Kalmadı Dünya Malı İle Nasip Olan Tartılarına Hiyanet Etmeyi Adet Ettiler Ya Şeyh Ahmet Benim ümmetlerime Haber Eyle Yaptıkları Günahlarında tüvbe Ve İstiğfar Etsinler Namaz Kılsınlar Zekat Vermeyi Adet Edılsinler Ya Şeyh Ahmet ümmetlerime Haber Eyle kıyamet Alametleri Zuhur Ediyor Hak Teala Ya Asi Olmasınlar Çok Yakın Bır Zamanda Üç Gece Güneş Tutulacak Üç Günden Sonra Mağripten Doğup Marşak-a Batacaktır Kuran'ı Kerim İnsanların Gözüne Görünmeyecektir Ümmetime Söyle günahlarını Tövbe Etsinler Yakın Bir Zamanda isa Aleyselam'nin İnmesi Zuhur Edilecek Ya Şeyh Ahmet Ümmetlerime Haber Eyle Kudret Kelime İle Her Kim Bu Vasiyetimi Bir Köyden Bir Köy Bir Kazadan Bir Kazaya Bir İlden Bir İle Bir Devletten Bir Devlete Gönderirse Huzur-u Manşerde Günahları AF Edilir Hz Muhammed Mustafa (sav)'yi Şahsı İle Görünmüş Olur Kim Vasiyetimi İşitip Te Yazmasa Bir Köye Yada Bir Başka Yere Göndermese Yüzü Kara Ol Türbe-i Şerif-i Hadisi Şeyh Ahmet Üç Defa Yemin Edip Vallahi Azim Bu Vasiyetim'de Yanlış Bir Bilgi Versem bu Dünyada Ve Öteki Dünyaya İmansız Gideyim Dedi 15 Günde Medine-i Münevver de yazılmış olup tüm Müslümanlara gönderilmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com