Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, hasan, huseyne, imam, peygamber, sevgisi

İmam Hasan Ve Huseyn'e Allah Ve Peygamber Sevgisi

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ey iyiden-iyiye inanmış, şüpheden kurtulmuş can Dön Rabbine, ondan râzı olarak ve rızâsını kazanmış bulunarak Artık katıl kullarımın arasına Ve gir cennetime
Fecr Suresi

Kıyamet günü bütün gözler ağlayacaktır, Hüseynin musibetine ağlayan göz hariç Hüseyine ağlayan göz, sevinçli olacak ve Cennet nimetlerinden yararlanacaktır

"Bunlar benim ve kızımın yavrularıdır; Ey Allah, ben bu ikisini (Hasan ve Hüseyin) seviyorum; Sen de onları sev ve onları sevenleri de sev"
Peygamber Efendimiz (saa)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-12-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

alıntıdır
Kıyamet günü bütün gözler ağlayacaktır, Hüseynin musibetine ağlayan göz hariç Hüseyine ağlayan göz, sevinçli olacak ve Cennet nimetlerinden yararlanacaktır

bu sözü kim söylemiş anlamadım
Kuran'da hangi ayette sadece HzHüseyin'e ağlayanın cennete gideceği yazıyor ?
600 sayfa Kuran boşunamı inmiş ? o zaman ne gereği varki Kuran'da yazan haramlardan sakınmaya,ibadet etmeye ne gerek varki ? sadece HzHüseyin'e ağla direk cennete git ? yukarıda ki sizin bu ise benim fikrimdir isteyen istediğini alır üstelik HzHüseyin din şehididir (Allah için öldürülenlere ölü demeyin onlar bilakis yaşamaktadırlar lakin siz anlamazsınız) yani asıl ölü biziz sizi bilmem ama ben kendime ağlamayı yeğliyorum ve asıl peygamber torununu şehit etme cüretini göstermiş olan yezid düşünsün nasıl hesap verecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com