![]() |
Bu Resim Gerchek |
![]() |
![]() |
#1 |
dearforst
|
![]() Bu Resim GerchekResimlere Bakın Gerçek *Bu resimler Güney Afrikada bulunan bir elmas madeninin resimleridir ![]() *Bu oldukça büyük çukurun derinligi 525 Mt ![]() ![]() ![]() *Müthis hava boslugu yaratmasi sebebiyle bu çukur üzerinde uçak ve helikopter uçmasi yasaklanmistir ![]() *Bu çukurun ne derece büyük oldugunu anlamak açisindan brinci resimdeki kirmizi ok ile isaretli yeri inceleyiniz ![]() *Ok'la isaretlenmis sey aslinda 16 tekerlekli olan ve madende çalisan kamyonlardan birinin görüntüsüdür ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() ya gerçek bunlar evet görmüştüm bende ama kırmızıyla işaretli bi yer yok boşuna aramayın paylaşım için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
salih_41
|
![]() bunların işi yokmu olmadık yere kocaman delikler açıyo ama cok büyük maharet isteyen bir iş bravo!!'! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() hee yaw mayak pişi ve oradan cıkarılan elmasları bi düşünsenize şimdi kim bilir han gi ünlünün boynun dadır ama sorsan bilmezler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
*scotland*
|
![]() readdddddddddd yanı abı oradan cıkan bı parca elmas senın benım buun hayatımın ılerleyısıne yon verırr bee abı :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
psy.psy
|
![]() ya orda çalışanların way haline ![]() ![]() ![]() ![]() paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
emre_emre_61
|
![]() :(- geçektende hayretler içinde kaldım oraya bir uzay gemisi inmiş kesin :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu resim Gerchek |
![]() |
![]() |
#12 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Bu resim Gerchekİnanmıyoruuum :0 bu gerçekmi yaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Resim Gerchek |
![]() |
![]() |
#13 |
rahman
|
![]() Cevap : Bu Resim GerchekBen bunun çöken bir elmas madeni olduğunu okumuştum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|