![]() |
Muaaaile Cebriyeci Ve Ateist |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muaaaile Cebriyeci Ve Ateistİmam-ı a'zam hazretlerine bir ateist ![]() ![]() ![]() (Allah varsa ![]() ![]() ![]() Akılcı olan muaaaile sorar: (Cehennemde ateş var ![]() ![]() Cebriyeci de sorar: (Sen ise irade-i cüziyye var diyorsun ![]() İmam-ı a'zam hazretleri ![]() ![]() ![]() Üçü de ![]() ![]() ![]() İmam-ı a'zam hazretleri der ki: Bunlar bana soru sordu ben de cevap verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muaaaile olan ise ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cebriyeci ise ![]() ![]() ![]() ![]() Ustasız yapılan kayık Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Bre ateist ![]() ![]() ![]() Sayıların sonu olmaz Yine bir ateist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güvenilen kişi İmam arkasında niye Fatiha okutturmuyorsun diyenlere de şöyle der: Siz kırk kişisiniz ![]() ![]() Adamlar kabul ederiz der ![]() ![]() Münazara başlamadan daha dava bitmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|