Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kötü, olamaz, şey

Her Şey O Kadar Kötü Olamaz

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her Şey O Kadar Kötü Olamaz

Her Şey O Kadar Kötü Olamaz Hikayesi - İslami Hikayeler - Kıssadan Hisseler

Hayatımın en zor dönemlerinden biriydi İflas etmiştim Elimdeki gayrimenkulleri, borçlarımı ödemek için tek tek elimden çıkarıyordum Yaşama ve çalışma sevgimi iyice yitirmiş, kendimi sigara ve alkolle avutur hale gelmiştim Sağlığım günden güne bozuluyordu

Böyle bir günde ellerim cebimde bir caddede karşıdan karşıya geçerken, belden aşağısı olmayan bir adamı bir kaykay üzerinde karşıya geçerken gördüm Yaya kaldırımına çıkabilmesi için benden yardım istedi ve ona yardım ettikten sonra bana: “Teşekkür ederim bayım, ne güzel bir hava değil mi? Üzüntülüsünüz ama her şey o kadar kötü olamaz” dedi

Birden düşündüm Bu adam bu haliyle mutluluğu yakalamış, yaşama bu kadar bağlanmıştı Peki ya ben? Bana ne olmuştu? Evet, iflas etmiştim ama dünyada ilk iflas eden ben miydim? Dünyanın sonu değildi ya!

Hemen bankaya gittim bir miktar kredi çektim; cesur ve sağlıklı kararlar alarak, bir müddet sonra eski maddi gücüme kavuştum

Şimdi düşünüyorum İnsanın bu şekilde değişimler yaşaması için ille de benim karşılaştığım gibi bir olayla mı karşılaşması gerekiyor?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com