![]() |
Bir Sahabenin Aşk Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sahabenin Aşk Hikayesiİsmi Mersed ibnu ebi Mersed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mersed bir kahraman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rasulullah(s ![]() ![]() ![]() O bir kahraman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mersed: -Evet Sen kimsin? -Ben Anak!!!Sevgilin?Aşığın? ![]() -Ya Anak!Allah bizlere zinayı haram kıldı!!! -Sadece bir gece!? ![]() -Haram!! -Ya Mersed!!!Hatırlasana!!! -Maazallah!!!Ben Allah?tan korkuyorum? (Şeyh Nebil el-Avadi: Ne kadar kız dine bağlandı ama erkek arkadaşını bırakmadıne kadar genç dine bağlandı ama kız arkadaşını bırakmadı ![]() Biliyormusunuz Anak ne yaptı? Bağırdı ![]() -Ey Mekke Ehli?EyMekke Ehli!!!!!!Bu kişi Mersed esirlerinizi kaçırıyor? Onu açığa çıkardı! Yani ya haram işlersin yada ölürsün!!!!? İnsanlar kılıçların ıhançerlerini kuşandılar ve Mersedi aramaya başladılar ![]() Mersed kaçtı yanında bir esir vardı onu sırtında taşıyordu bir çukur buldu ve içine girdi? ![]() ![]() ![]() Medineye gitti?Rasulullah(S ![]() ![]() Biliyor musunuz Mersed ne dedi? ??Ya Rasulallah Anak müşrik bir kadın ![]() (O kadın onun yerini açığa çıkardı!!!Ama yine de helal yoluyla evlenmek istiyor?Aşık! Ama haramı asla düşünmeyen bir adam?) Rasulullah(s ![]() ![]() Daha sonra Allah azze ve celle şu ayeti indirdi: ?? Zina eden erkek zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenmez; zina eden kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenir ![]() ![]() ![]() (Harammmm! Zinaya alışmış bir kadınla evlenmen haram! Vallahi onu seviyorsan bile? ![]() Rasulullah(s ![]() ![]() ??Ya Mersed Allah sana bunu haram kıldı?? dedi? Mersed bu kadını bir daha asla düşünmedi? Şeyh Nebil El-Avadi: ??Geceleri uyuyamıyorlar!!!!?Neden!!!!!? ![]() ![]() ![]() Kimya kitabını açıyor dengelere değil kızın resmine bakıyor!!!!? Kanunlar değil onun resimlerişekli var kitapta? ![]() Gece uyumuyor balık gibi ters düz oluyor? ![]() ![]() Çünkü o Allah için olan bir sevgi değil? ![]() |
![]() |
![]() |
|