Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulması, körün, şifa

Körün Şifa Bulması

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Körün Şifa Bulması

Ağalar Camii’nin muhterem cemaat imamı takva sahibi âlimlerden Hacı Seyit Muhammed Cafer Süphanî şöyle anlatır:

“Rüyamda, İmam Hüseyin’in (as) mübarek türbesinde duaların icabet edildiği yeri bana gösterdiler Burası, Habib Mezahir’in mezarıyla aynı hizada olan mukaddes türbenin baş tarafındaki yerdi

Merhum babamla ziyarete müşerref olduğumuz bir yolculukta babam ani bir baş ağrısına yakalanarak her iki gözünü de kaybetti Bu durum beni derinden üzmüştü Ayrıca oldukça da sıkıntıya düşmüştüm Çünkü devamlı elinden tutmam, ihtiyaçlarını gidermem ve onu gözetmem gerekiyordu

Bir gün İmam’ın türbesine girip duaların müstecap olduğu yerde durarak: “Babamın gözlerinin iyileşmesini sizden istiyorum” dedim O gece rüyamda yüce bir şahsiyetin babamın başucuna gelerek mübarek ellerini gözlerine sürdüğünü gördüm Sonra da bana dönerek, “İşte gözleri! Ama aslı sağlam değil!” buyurdu Uykudan uyanınca babamın iki gözünün de iyileştiğini gördüm Ama “Aslı sağlam değil” cümlesini anlayamamıştım Bu olay üzerinden üç gün geçtikten sonra babam Allah’ın rahmetine kavuştu O zaman bu cümlenin manasını anladım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com