Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
halifeti, rasulillah

Halifeti Rasulillah

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Halifeti Rasulillah

Halifeti Rasulillah

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Görmez'in geçen Ramazan'da bizzat yaşadığı ibretlik bir olay

Belarusya'nın başkenti Minsk'e bağlı İvya köyünde bir camide teravih namazı kıldırıyor kendisi Önde erkekler, arkada kadınlar namaza duruyorlar Salavat getirilen kısımda ise erkekli kadınlı cemaatten ilahi formunda bir ses yükseliyor:

"Lailahe illallah Cebrail melekullah Lailahe illallah Mikail melekullah"

Şaşırıyor, devam ediyor namaza İkinci arada bu defa Azrail ve İsrafil'in isimleri zikrediliyor Sonraki aralarda ise sırasıyla bütün peygamberler sayılıyor En son

"Lailahe illallah Muhammed Rasulillah" sesleri yükseliyor Ancak hemen ikinci mısra geliyor arkadan:

"Lailahe illallah Abdülhamid Halifeti Rasulillah"

Mehmet Görmez Bey, "Salavatlar bitti ama o anda ben de bittim" diye anlatıyordu gözleri dolaraktan, "Neredeydim, hangi zamandaydım, şaşırmıştım"

Abdülhamid bizi daha çok şaşırtacağa benziyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com