|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| gelinünlülerle, girelim, haydi, tüneline, zaman |
Haydi Gelin!Ünlülerle Zaman Tüneline Girelim! |
|
|
#1 |
|
angelesdream
|
Haydi Gelin!Ünlülerle Zaman Tüneline Girelim!Alyssa Milano
![]() Andres Pajares ![]() Angelina Jolie (kelimeler yetmez bu kaıdnı anlatmaya![]() işte bu bittiğim andır )Anna Kournikova ![]() Ashton Kutcher ![]() Bart Simpson ![]() Beyonce ![]() Bill Clinton ![]() Billie Joe Armstrong ![]() Bjork ![]() Brad Pitt (aramızda kalsın bu adamın yakışıklılık kanına işlemiş yahu:))Britney Spears ![]() Bruce Springsteen ![]() Chenoa ![]() Cher ![]() Courtney Love ![]() Cristina Aguilera ![]() David Bisbal (ne bu saçlar yaa sonradan azıtmış![]() )David Bisbal 2 ![]() David Lee Roth (bi an aklıma mağara adamları geldi:))Drew Barrymore (sanırım annesi tek model öğretmiş)Eminem ![]() Fernando Alonso (eee ağaç yaşken eğilirmiş)Fernando Alonso 2 ![]() George Clooney (şaraba benzetilecek tek erkek bu olsa gerek bence ne dersiniz?)George Michael (aman tanrım!bu bir kabus mu?)Halle Berry ![]() Helen Hunt (bir insan hiç mi değişmez yaa)Hulk Hogan (yıllar adamı harap etmiş sanırım)Janet Jackson (çikolataaa![]() :))Jean Claude Van Damme (harika )Jennifer Aniston (bebekkende buğuluymuş)Jennifer Garner (çok güzel değilmi?)Jennifer Lopez (çürük dişli "BOMBA":)Jessica Simpson (bu daha yavruyken belliymiş)John Lennon (önce asker sonra melankoli![]() )Jose Luis Rodriguez Zapatero (yorum yok:blush: )Julia Roberts (hep güzelmiş bu kadında bee)Kurt Cobain (sarı saçları olmasa tanıyamazdım)Kurt Cobain 2 ![]() Leonardo DiCaprio (tanrımmm![]() kartpostallardki gibi)Lindsay Lohan (küçükkende bir fondotönle 40 yaşında gibi durabilirmiş)Madona (kabul bu pek küçük sayılmaz ama![]() )Marilyn Manson (keşke hiç büyümeseymiş:)Michael Jordan (küçükkene biraz daha parlakmış![]() hepsi bu!)Mick Jagger (heyy! adamımm![]() :thumbs: )Microsoft (süperler bence!)Pamela Anderson (ben susayım![]() erkekler konuşsun en iyisi)Paul McCartney ![]() Pierce Brosnan (aman ya![]() bıyıkta nerden çıktıki)Ricky Martin (neyse bakmayı öğrenmiş ya siz ona bakın:))Sharon Stone (laf yok!)Sting ![]() Sylvester Stallone (sadece saçlar kısalmış ve biraz formdan düşmüş![]() ama gerisi iyi )Tyra Banks (bitti:) |
|
Cevap : Haydi Gelin!Ünlülerle Zaman Tüneline Girelim! |
|
|
#4 |
|
ogzhn
|
Cevap : Haydi Gelin!Ünlülerle Zaman Tüneline Girelim!abi yorum yok abi one ben abi kadına hasta oldum pamela anderson yorum yokkk:sm_bigeek::sm_bigeek::sm_bigeek: |
|
|
|
#5 |
|
gulhan
|
Cevap : Haydi Gelin!Ünlülerle Zaman Tüneline Girelim!vaybe ama çoçukluklarıyla yakın dan uzaktan ilişkisi yok bence bı çoğunun |
|
|
|
#6 |
|
puslu
|
Cevap : Haydi Gelin!Ünlülerle Zaman Tüneline Girelim!![]() (keşke hiç büyümeseymiş:) gerçekten de keşke büyümeseymiş:) |
|
|
|
#7 |
|
hasan7049
|
Cevap : Haydi Gelin!Ünlülerle Zaman Tüneline Girelim!gercekten unlulerin normal dogal hallerini gormek guzel bazıları icin:sm_smile: |
|
|
|