![]() |
Bugün Değil Yarınsın Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Değil Yarınsın SenBir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum ![]() ![]() Payıma düşen her şeyi erteledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O gün seni gözlerinden, Anafatma'dan, üç ırmağın birleştiği yerinden öpeyim desem, aklına ırmaklar gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu günden yarına ne kalır bilmem, ama sen kalırsın tıpkı yatağı değişmeyen bir ırmak gibi ![]() ![]() ![]() Yaşadıklarımız azdı, zamana sığmadık yaşamak isterken her şeyi ![]() ![]() Halkıma benziyordun, bir yanın göç, bir yanın toprak kokuyordu hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaksın, yakınsın, özlenensin ama bugün değil, yarın gibi bir 'şey'sin sen ![]() ![]() ![]() Bugün her şeyi değiştirmek için çabalarken, sen değişmeyen olarak duruyorsun karşımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyada kaç iklim, kaç zulüm, kaç ölüm var? Bir seni bunların karşısına koymak nasıldır bilemezsin ![]() ![]() Gecenin en karanlık yerindeyim, bir sigara ateşinin aydınlattığı kadar ışık bile olsan, yine de istiyorum seni ![]() ![]() Dağları delmiyorum, inmek istiyorum oralardan ![]() ![]() Adına aşk diyorlar, gelecek diyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelincikler gibi bir mevsim değil, dört iklim, köşe bucak, kim ne derse desin geri dönecek yerim yok, bir kentin ortasında çığlık çığlığa bağırarak tek başına kalsam da yine seviyorum seni ![]() Bu bir suç duyurusudur, kendimi ihbar ediyorum ![]() ![]() ![]() Ferhat TUNÇ |
![]() |
![]() |
![]() |
Bugün Değil Yarınsın Sen |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Değil Yarınsın Sen![]() ![]() ![]() Halkıma benziyordun, bir yanın göç, bir yanın toprak kokuyordu hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mükemmel bir anlatım ![]() Teşekkürler Ice paylaşan yüreğinize sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|