Ben Sana Aglıyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Sana Aglıyorumyıldızların bile kaybolduğu karanlık bir sonbahar gecesindeyim hafif yağan bir yağmur var; gökyüzündeki melekler aglıyor sanki; öylesine huzur veren bir yağmur bütün dertlerimi alsın diye sırılsıklam olana kadar dolaşıyorum başıboş bir halde bir iki avareyle gözlerimde çaktığını zannettiğim şimşekler aslında gökyüzündeki uyanışa bir işare" hey insan gülümse, yakaladım seni, ömrünün bir fotografını çektim" der gibi bir bir parlıyor gök yüzünde durup seyretmeye başlıyorum bu ziyafeti aşıklar kahvesinde toplanmış ozanların atışması gibi bir o buluttan bir bu buluta çakan şimşekler, aydınlatıp duruyor gökyüzünü sanki sıra sende dermişcesine üzerime geliyorlar bütün sessizliğimi" ben sizden değilim gelmeyin üzerime diyerek" bozuyorum ama aslına bakarsan bende onlardanım onların su damlaları benim gözyaşlarım, onların şimşekleri benim feryatlarım, onların gökyüzü benim içinse sen vardın ![]() gökyüzünü kaybetmiş bir bulut çaresizce ne yapar bilmiyorum ama ben hala sana aglıyorum aşkım ALINTIDIR |
|
|
|