![]() |
Çok Acı Çekmişti Bana Geldiğinde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Acı Çekmişti Bana GeldiğindeÇok acı çekmişti bana geldiğinde,boynunu bükmüş,dünyadan umudunu kesmişti ne baharın gelişiyle ilgileniyordu nede ofisimin penceresine vuran güneşle,oysa güneş pencereden içeriye usulca süzülürken ışıklarını dokundurduğu her şeye güç veriyordu,neye dokunursa o nesnenin içini ısıtıyor yaşama arzusunu artırıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya daha çok içini acıtırsam diye korkuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz su verdim yüzünde küçük bir tebessüm oluştu,yaşama yeniden sarılmak için bahane arıyordu sanki , bir şiir okudum ona , baharın geldiğini anlatabilmek için birden aklıma geldi; ben ney sesine bayılırım belki oda severdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahar sabahlarını severim kendine has bir kokusu vardır,içerisi de havasızdı zaten pencereyi açtım sabahın serinliği odaya doldu,ney sesiyse bütün sokağı dolaştı köşe başını döndü ve duyamayacağım kadar uzaklara gitti arkasından el salladım ve bağırdım umarım duymuştur;gittiğin yerlere huzur götür, sevgi götür ![]() ![]() ![]() Unutmayın dünyadaki her canlının ilgiye ve sevgiye ihtiyacı vardır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|