![]() |
Denize Atılan Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denize Atılan MektupBelki birgün -benim olmadığım birgün- kalbine değecek bu satırlarda bir şehrin gözyaşları gizlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir onlar dillendiriyorlar şehrimin acısını, bir de sevdamızı sakladığımız deniz ![]() Bir gemi daha kalktı limandan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul'un yüreğine vuruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilmem bu kaçıncı yastığımın hıçkırıklarıma mezar oluşu ![]() Sana iltica etmiş yüreğimle çırılçıplağım şimdi gecenin orta yerinde ![]() Şaşkın ve ürkek bakıyorum hayata, uyandırılmışım düşlerimden ![]() Hiçbir kabus korkutmuyor kapıyı vurup gidişin kadar ![]() sensizim şimdi ey yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çıkmaza çıkıyor tüm sokaklar, lambalar birer birer sönüyor ![]() Sultanahmet'te ıslak gözlerimle sessizce beni bağrına basan bu şehir,suçlu yüreğime yataklık ediyor ![]() ![]() Bardaktan boşanırcasına akıyor gözünden yaşlar,gözümden yaşlar ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarımız denizin karanlık sularına karışıyor ![]() Deniz hüzne ve acıya bulanıyor ![]() ![]() ![]() Kaçıp gitmeliyim bana sensizliği getiren bu şehirden ![]() her şeyi bırakıp geride,denizin sularına gömülmeliyim, ya da bulutlarda boğulmalıyım ![]() ![]() Sen olmuş yüreğimle sana gitmeliyim ![]() ![]() ![]() Fatma_BAYLAN |
![]() |
![]() |
|