![]() |
Aşkı Gördüm Geçenlerde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkı Gördüm GeçenlerdeAşkı gördüm geçenlerde ![]() Bir kapıdan girmeye çalışıyordu sahibinin izni olmadan ![]() ![]() Öyle tatlıydı ki kıyamadım ![]() Aşkı gördüm geçenlerde ![]() Yorgun, bitkin bir hali vardı ![]() ![]() Sevdim, okşadım onu acılarını unutturmak istercesine ![]() Aşkı gördüm geçenlerde ![]() Çirkin sırıtıyordu alay edercesine herşeyle ![]() Kendinden daha güçlü, daha kutsal olan sevgiyi hafife alıyordu ![]() Sanıyordu ki herşeye hakim olan o, hayat sadece onunla güzel ![]() Kızdım ona, haykırdım tüm gerçekleri yüzüne Aşkı gördüm geçenlerde ![]() Umutsuzdu, üzgündü ![]() ![]() Aldım elime hissettim o sıcaklığını, güzelliğini ![]() Bu haliyle bile bambaşkaydı ![]() ![]() Unutmanın aslında ne kadar kolay olduğunu ![]() Sadece biraz beklemesi gerektiğini, acılarının kabuk bağlayacağını anlattım ![]() Gözlerindeki hüzün azaldı, biraz sakinleşti ![]() Aşkı gördüm geçenlerde ![]() Nasıl bir güzellik, ihtişam vardı üzerinde ![]() ![]() Mutluydu olabildiğince ![]() ![]() Kucakladım onu sevgiyle ![]() Gözlerinde gözlerimi bıraktım |
![]() |
![]() |
|