![]() |
Babama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babamaben sana ne yaptımki? ne yaptımki bana bu kadar uzak bana bu kadar yabancısın ![]() ![]() ![]() ![]() bir günümü nasıl geçiriyorum haberin var mı? nerdeyim ne yapıyorum canım sıkkın mı başım belada mı biri bana bi laf mı etti sınavlarım ne alemde ders çalışıyormuyum günde ne kadar harçlık alıyorum en çok hangi yemeği severim neler yapmaktan hoşlanırım hangi davranış beni deli eder bi fikrin var mı? annemden boşanınca bizden de mi boşandın baba ![]() ![]() sen bilmiyormusun ne benim ne kardeşimin senden sevginden başka hiç bir beklentimiz yok ya da işine mi gelmiyor bunun böyle olduğunun farkında olmak ![]() sen bu yazıyı hiç okuyamayacaksın belki ama bunu okumak için harflere ihtiyacın yok bir kez gözlerime baksan okuyabileceksin zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şunu bil kardeşimi bilmem ama ben sayende oldukça eksik ve güvensizim erkeklere ya ayrılırsam ya çocuklarımı mutsuz edersem diye evlenmeyi bile düşünmüyorum ![]() allah'tan annemiz canımız yanımızda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi sana son kez soruyorum cevap veremeyeceğini bilsemde son kez soruyorum baba ben ve kardeşim sana ne yaptıkki yanımızda değilsin,sana ne yaptıkki bizi sevmiyorsun,ne yaptıkki sana bize o kıza sarıldığın gibi sarılmıyorsun? Alinti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|