![]() |
Kapiyi Çarpip Gitti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapiyi Çarpip GittiEvinin kapısını güç bela açıp içeri girdi genç kız,elleri titreyerek ![]() ![]() ![]() Ya birde olmasaydı ne yapacaktı? Aldığı maaş ancak geçimine yetiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -seninle konuşacaklarım var ,her zamanki buluştuğumuz yere gelebilirmisin?Demişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -evet gelirim !demişti ![]() Buluştuklarında ,adam oturduğu yerden kalkmamış ,uzaktan bir el işaretiyle karşılamıştı onu ![]() -hayrola ![]() ![]() ![]() -biz yarın buluşmayacakmıydık? -Darmadağındıgenç kız ![]() ![]() ilerlerken ağladığını kimse görmesin diye büyük çaba harcıyordu ![]() Niye böyle hep içinde yaşıyorduki isyanlarını? Oysa bağırmak,bağırmak istiyordu şu an,çıkabildiği sesiyle ![]() ![]() -canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sözü şamar gibi patladı kendi yüzünde ![]() -terkettiler! -kimi sevdiysem terkettiler! -önce annem, sonrada babam ! -Şimdide sen gidiyorsun ha! -git! ![]() ![]() ![]() -alacağın olsun! -seni sevmediğimi anladım,boşuna beni bekleyip ümitlenme demek için beni çağırdın ha! -yazıklar olsun sana! Kulağına çalınan sözlerin doğruluğunu şimdi daha iyi anlıyordu genç kız ![]() ![]() -banada yazıklar olsun! Kedicik çoktan alışmıştı ona,bacaklarına dolanıp dururken adeta,''ağlama ben varım,sana arkadaş olurum'' diyordu ![]() -açsın değil mi canım? -dur karnını doyurayım ![]() Eli masanın üstünde duran,beraber çektirdikleri resimlere gitti ![]() ![]() ![]() ![]() Kendiside acıkmıştı,bir bardağa biraz süt koyup içti,canı bir şey yemek istemiyordu,divana uzandı ![]() ![]() Uyandığında ,kolunda bir sıcaklık hissetti,kedicik oracıkta uyumuştu ![]() ![]() -sen kedicik ,senki bir sahip buldun,elbet bende bir sevenimi bulurum,bu üzüntüm niye? -zaten hayırsızında tekiymiş! -Niye ağlıyorumki? Radyoda güzel bir müzik çalıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -O halde ? -o halde aç perdelerini ![]() ![]() ![]() -koşuşan insanların hiç mi derdi yok? -seninkide dert mi yani? Bir şiir yazmak geçti içinden,eline kalem kağıdı alıp yazdı; tekbaşınasın bu yollarda ![]() ![]() düşsende yalnızsın, kalksanda ![]() ![]() bir kendine naz edeceksin ![]() çektiğini sen bileceksin ![]() ![]() seni bir kaldıran olmazda ![]() ![]() ![]() ![]() kolaylar bazen zorlaşacak gecen gündüze karışacak ![]() yalnız yürümeyi sen seçtin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suçlama sakın neden,niçin ![]() kader seninle barışacak ![]() ![]() bazen yağmurlar ıslatacak ![]() ![]() saçlarına kar yağdıracak ![]() ![]() yine de devam edeceksin ![]() ![]() bir gün murada ereceksin ![]() ![]() sabrın güneşi doğduracak ![]() Ve rahatlamıştı ![]() yüzüne gülümsemesini yapıştırdı ![]() ![]() Yeni bir gün,yeni insanlar onu bekliyordu ![]() Gülden Işık |
![]() |
![]() |
|