Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatabilir, kelime

Bir Kelime Ne Anlatabilir

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar çok saçma gelebilir biliyorum ama geyik sayfasındaki saçmalıklardan etkilendim ve gerçekten denemek istiyorumbir kelime ne anlatabilir?aynı sözcük iki farklı psikolojide ne demektir?akıldan geçenle ağızdan çıkan yada karşı tarafın duyduğu bir midir vs vs

buraya bir şiir yada söz duygulu bişi yazalım ve aynı cümleden farklı insanlar ne anladıklarını yazsınlar ne hissettiklerini
biliyorum yaşam hikayesi falan değil ama geyik sayfasına baktığımdada ilkokul seyiyesine yakın buldum çoğu konuyu o yüzden buraya yazdım

ilk kelimeleri ben yazayım başlayalım sonra başka bi arkadaş farklı bi kelime yazabilir

yıllar önce doğmuşum,sen gelmeden önce beni sevmedençocukluğunu bilirim senin en haşarı hallerini bilirim gizli gizli bakışmalarını,senin bile haberin yokken sevdiklerini bilirimçiçeğine koyduğun ismi,aranızdaki gizli sırları paylaşamadığın ortaklıklarını bilirimneden ağladığını gidenlerin ardından,gittikleri için değil kaldığın için üzüldüğünü bilirimisteklerini,ve birçok şeyi yetinmek uğruna sevdiğinikendi korkularını başkalarına nasıl cesaret yaptığını nasıl ödüllendirdiğini onları korkularınlaetrafında olan herşeyin aslında senin olmasını istediğini elde edemediğin kadar istediğinien uygun açıklamaları yaptığın zamanlarda gerçekleri bilirim,ve hep acır bi yanım,bu yüzden ortağım yalanlarınaneden yanımda olduğunu neden mecbur olduğunubilirim ve asla istediğimi alamayacağımı verebileceğin en iyi şeyin herşeyi tekrar etmek olduğunu bilirim ve sen herşeye rağmen beni hiç bir şey bilmiyor sanırsın

bu benim yazdığım bişi kendimden başladım çünkü ben ne demek istediğimi biliyorum,kendi yazımla anlatmayı becerip beceremediğimi yada kelimelerin nerelere gittiğini daha iyi anlayacağımızı düşündüm
eğer buraya yakışmazsa lütfen yerini değiştirmeyin (kaydırmayın)bunun yerine silerseniz sevinirimşimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

yaşam hikayeleri için aslında çok farklı bişey olmuş ama deneyelim bi

anladığım kadarıyla sizin yazdıklarınıza yorum yapıp kendi içimden gelen bişeyleri yazıcam öle mi

karşılıksız bir aşk yaşayan birinin sevdiğinin herşeyini bilmesini sanırım anlatılan hatta platonik bi aşk yaşıyorsanız herkesi şaşırtacak kadar çok şey biliyorsunuzdur sevdiğinizle ilgili

buda benim sevdiğim bir söz

Yalanların vardı bana, sevginden çok Küçük de olsa, yalanlar söylerdin bana Oysa büyüktü yalanların, anlayamamıştım Sevgiden bahsederken yalancıydın sen Anlayamamıştım, oysa biliyordum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Gercekten cok iyi birsey düsünmüssün nedense bu degisimler sizden

basliyorcok güzel bir konu benceve düsüncelerinizde cok haklisiniz

bakalim ben neler yazacagim

Sen benim hic degismeyecek dünyamdin,,hayatta hic kiramayacagim

fedakarlik yapabilecegim,,fakat sevmesen bile karsilik beklemeden sevebilecegimdin

yillarca beklesem,ne gecen yillara ne beni sevmemene aldiris ederdim

cünkü,bunlari tamamlayacak birseyler vardi icimde,,"senin sevgin"

Bir daha hic sevemeyecegimi düsünür,buna inanirdimöylede oldu

baskalari sevgi kelimesini oyuncak ederken agizlarinda

ben ise bu sevdayi [ölümüne] ,bir kere bile seviyorum demeden yasadim

cünkü sevmek demek"seviyorum demek degildi"

sevmek demek,senin beni sevdigini beklemeden

karsiliksiz bir yürek dolusu umut,sevgi ve sendin

neden seni seviyorum diyenleri sevmedim

neden "seni seviyorum" demeyen birini sevdim

anliyormusun simdi beni

iste bendende bir kac sacma kelimeumarim demek istedigini anlamisizdir ImmortaL?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

ozlems_o

sevdiği insandan sevgi yerine yalanlar,içten gelmeyen sevgi sözcükleri duyan ama ona olan aşkı yüzünden herşeye inanan,küçük yalanlar diyen birinin,duyduğu yalanların iddaa edilen sevgi hakkında olduğunu farketmesi
anlama seviyem çok düşük bi andayım şu anbir de sanki noktalama işaretleri değişince farklı anlamlar çıkacak bi yazı gibi

güzel bir yazıkatıldığın için teşekkürler
yaşadığım aşk karşılıksız değildi,platonik değildi sadece sevgilimin sakladıklarını bulmuştumve onun hayatına onun asla cesaret edemediği bir yerden baktım

SON-GÜL

içindeki sevginin büyüklüğünü ne olursa olsun karşılığı olmasada severek gösterdin(yada severek göstereceğini söylüyorsun)çünkü onu sevmeyi seviyordunbu kadar büyük bir sevgi beslerken ona karşı,başka sevgilere ihtiyacın yoktuseni sevmeleri gerekmiyordu onu sevdikçe zaten kendi adına en güzeli yapıyordun
sevginin kelimelerden daha farklı bir şey olduğunu anlatıyorama en önemlisi en sonunda saklı bence;seni seviyorum demeyen birini sevdin çünkü;sen bir kez bile seni seviyorum demeden onu hayattaki herşeyden çok seviyordun o da bunu yapıyor olabilirdi(ya da yapıyordu)kendini onun yerine koyduğunda seni seviyorum a gerek kalmıyordu

ben bunu anladım
şu nikimi ımportal diye yazmakta ısrarlımısın?sebebini söylersen sevinirim
çok güzel bi yazıydı ben yanlış anlamış olabilirim ama sonu çok iyiteşekkürler katkıların için

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com