![]() |
Bir Kelime Ne Anlatabilir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kelime Ne Anlatabilirarkadaşlar çok saçma gelebilir biliyorum ama geyik sayfasındaki saçmalıklardan etkilendim ve gerçekten denemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() buraya bir şiir yada söz duygulu bişi yazalım ve aynı cümleden farklı insanlar ne anladıklarını yazsınlar ne hissettiklerini ![]() ![]() ![]() biliyorum yaşam hikayesi falan değil ama geyik sayfasına baktığımdada ilkokul seyiyesine yakın buldum çoğu konuyu o yüzden buraya yazdım ![]() ilk kelimeleri ben yazayım başlayalım sonra başka bi arkadaş farklı bi kelime yazabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu benim yazdığım bişi kendimden başladım çünkü ben ne demek istediğimi biliyorum,kendi yazımla anlatmayı becerip beceremediğimi yada kelimelerin nerelere gittiğini daha iyi anlayacağımızı düşündüm ![]() ![]() ![]() eğer buraya yakışmazsa lütfen yerini değiştirmeyin (kaydırmayın)bunun yerine silerseniz sevinirim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kelime Ne Anlatabiliryaşam hikayeleri için aslında çok farklı bişey olmuş ama deneyelim bi anladığım kadarıyla sizin yazdıklarınıza yorum yapıp kendi içimden gelen bişeyleri yazıcam öle mi ![]() karşılıksız bir aşk yaşayan birinin sevdiğinin herşeyini bilmesini sanırım anlatılan hatta platonik bi aşk yaşıyorsanız herkesi şaşırtacak kadar çok şey biliyorsunuzdur sevdiğinizle ilgili ![]() buda benim sevdiğim bir söz Yalanların vardı bana, sevginden çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kelime Ne AnlatabilirGercekten cok iyi birsey düsünmüssün nedense bu degisimler sizden basliyor ![]() ![]() ![]() ![]() bakalim ben neler yazacagim Sen benim hic degismeyecek dünyamdin,,hayatta hic kiramayacagim fedakarlik yapabilecegim,,fakat sevmesen bile karsilik beklemeden sevebilecegimdin yillarca beklesem,ne gecen yillara ne beni sevmemene aldiris ederdim cünkü,bunlari tamamlayacak birseyler vardi icimde,,"senin sevgin" Bir daha hic sevemeyecegimi düsünür,buna inanirdim ![]() ![]() baskalari sevgi kelimesini oyuncak ederken agizlarinda ben ise bu sevdayi [ölümüne] ,bir kere bile seviyorum demeden yasadim cünkü sevmek demek"seviyorum demek degildi" sevmek demek,senin beni sevdigini beklemeden karsiliksiz bir yürek dolusu umut,sevgi ve sendin neden seni seviyorum diyenleri sevmedim neden "seni seviyorum" demeyen birini sevdim anliyormusun simdi beni ![]() ![]() iste bendende bir kac sacma kelime ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kelime Ne Anlatabilirozlems_o sevdiği insandan sevgi yerine yalanlar,içten gelmeyen sevgi sözcükleri duyan ama ona olan aşkı yüzünden herşeye inanan,küçük yalanlar diyen birinin,duyduğu yalanların iddaa edilen sevgi hakkında olduğunu farketmesi ![]() ![]() anlama seviyem çok düşük bi andayım şu anbir de sanki noktalama işaretleri değişince farklı anlamlar çıkacak bi yazı gibi ![]() ![]() güzel bir yazı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaşadığım aşk karşılıksız değildi,platonik değildi sadece sevgilimin sakladıklarını bulmuştum ![]() ![]() ![]() SON-GÜL içindeki sevginin büyüklüğünü ne olursa olsun karşılığı olmasada severek gösterdin(yada severek göstereceğini söylüyorsun)çünkü onu sevmeyi seviyordun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevginin kelimelerden daha farklı bir şey olduğunu anlatıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben bunu anladım ![]() şu nikimi ımportal diye yazmakta ısrarlımısın?sebebini söylersen sevinirim çok güzel bi yazıydı ben yanlış anlamış olabilirim ama sonu çok iyi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|