![]() |
Sahibini Arıyan Düşler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sahibini Arıyan DüşlerDurgun olduğumu hissediyorum ![]() ![]() ![]() Her yer karanlığa bürünmüş, etrafımdaki her şey kırılıp dökülüyor ![]() Aklıma takılan binlerce soru beni sürekli meşkul ediyor, dokunduğum her şey parçalanıyor, kanıyor ![]() ![]() ![]() Bir çocuk var içimde, adı belirsiz, kimliksiz cebelleşip duruyorum onla ![]() Ama onunla durmadan, usanmadan uğraşıp duruyorum ![]() Benden ona uzanan bir bağ var aramızda ![]() ![]() ![]() Bu durumdan acı çektiğimi biliyorum, umarsızlık tüm atılımlar yıkılıp gidiyor ![]() ![]() ![]() Yıldızlarla döşenmiş küçük bir gökyüzü kurtulamadığım bir an ![]() Dilek tutuyorum ![]() Tuhaf bir düş, ötesi bir hayal ![]() ![]() ![]() Verdiği sözü tutmuyor hayat; tutsa bile özlediğimiz şeyin öznelinmeye değer olmaktan ne kadar uzakta bulunduğunu göstermek için yapıyor bunu ![]() ![]() ![]() Kimi zaman umut, kimi zaman da umulan şey aldatıyor bizi ![]() Bir eliyle verdiğini öteki eliyle alıyor ![]() ![]() ![]() Bir belirsizlik içindeyim, içimde bir şey var ona yanıt veriyor ![]() ![]() ![]() Her şey öylesinee uzak ki ![]() ![]() ![]() Ya ben yaşadığım hayatı anlayamadım, ya da bu hayatın hiç bir değeri yoktu ![]() Artık hayal kuruyorum ![]() ![]() ![]() Sahibini arayan düşler kuruyorum ![]() ![]() ![]() Bana gelmesini istiyorum ![]() ![]() ![]() Hayatım çocukluğumun öncesinden yaşanıyor ![]() Ne çok istek ![]() ![]() ![]() Ne çok özlem ![]() ![]() ![]() Ve ne çok acı ![]() ![]() ![]() Çok şey ummuyorum, kendime bir çıkar yol arıyorum ![]() ![]() ![]() Nedeni olmayan kimsesiz bir sevgi bu ![]() ![]() ![]() Aşkın içinde yitip gitmek ve kaybolmak ![]() ![]() ![]() Kendimi çok yalnız duyumsuyorum ![]() ![]() ![]() Ruhumda öyle bir ağırlık var ki, bütün yetilerimi köreltiyor, hareketsiz bırakan bir bıkkınlık veriyor ve her şey eziyet haline geliyor ![]() Düşlerin sahibi benim ![]() ![]() ![]() Kendimi berbat hissediyorum ![]() ![]() ![]() Gece karanlık, simsiyah bir gökyüzü, ay korkuyor, çıkmıyor gecenin içine ![]() ![]() ![]() Çoğu zaman kendimii şaşırtıyorum ![]() Kendime kızıyorum ![]() Bir çok şeyi kaçırtıyorum, kendimi takip edemiyorum ![]() Şaşkınlık içinde kandime bakıyorum ![]() ![]() ![]() BENİ KONUŞMAK VE SEVMEK SUÇLARINDAN YARGILIYORLAR ![]() ![]() ![]() Hayat ne kadar durağanlaştı, saatler inanılmaz ölçüde uzadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağı iniyorum, ağlamakta olan çocuğa sarılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm düşler başladığı gibi sonlanır mı acaba? Kimbilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|