![]() |
Ellerimiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ellerimiz![]() ![]() Bir soru; insanlara karşı önyargılı mısın? Ben insanların ilk ellerine bakarım ve kendiliğinden, baktığım insan hakkında fikirler oluşur kafamda ![]() ![]() ![]() Genellikle; hemen hiç engel olamam buna ![]() ![]() ![]() Bakışlarındaki ifadeden bir şeyler çıkarırım hep ![]() ![]() ![]() Bu tarzım, kötü bir şey değil aslında ![]() ![]() ![]() Çünkü, kestirip atmam; şu kişi şöyledir-böyledir diye bir saplantıya kapılmam ![]() ![]() ![]() Yine de, içimde bir ısınmanın başladığının farkına varırım bazen ![]() ![]() ![]() Eğer; güzel elli bir insan, güzel de düşünüyor ve söylüyorsa ![]() ![]() ![]() El sözcüğü, güzel ve zengin dilimizi yetersiz gören kimilerine karşın, yaban/yabancı anlamına da geliyor ![]() ![]() ![]() Bunun bir felsefesi/hikmeti olmalı, sanırım ![]() ![]() ![]() O gördüğün el, sana yakın da olabilir, uzak da olabilir deniliyor sanki ![]() ![]() ![]() Resminde gördüğüm ellerin nedeniyle yazıyorum bunları ![]() ![]() ![]() Sen de o güzel elli, güzel insanlarımızdansın ![]() ![]() ![]() El, olmayansın ![]() ![]() ![]() İyi ki, tanımışım seni can-dost ![]() ![]() ![]() Öyle bir akıyorsun ki yazdıklarınla ![]() ![]() ![]() İnsanın sel olası geliyor ![]() ![]() ![]() Bezen dualarımda derim ki; Tanrım; beni senin, nezdinde sevgili insanlarla karşılaştır" ![]() ![]() ![]() Al işte, sonuç ortada; etrafımda 3-5 sevgili insan var bile ![]() ![]() ![]() Biri, en güzeli ama ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|