![]() |
Bir Gariptir Benim Hikayem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gariptir Benim HikayemBir gariptir benim hikayem herkes gibi yasadım herkes gibi nefes aldım; aslında kimse gibi yasamadım çünkü ben farklı sevdim ![]() ![]() ![]() Beynimin her karesine kalbimin her noktasına seni yerleştirdim ağzımdan çıkan her sözde, gözlerimden akan her damla yasta sen vardın ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzünü aklıma öyle kazıdım ki her kime baktıysam senden bir şeyler aradım ![]() ![]() gibi değildi ![]() gibi konuşamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece sen vardı yalnızca sen ![]() ![]() ![]() Hayattan yorulan kalbim seninle tekrar atmaya başladı dünyada ki en farklı ve en güzel duyguyu seninle yasadı belki de ![]() ![]() ![]() her gelişinde hayattan biraz daha zevk aldım ![]() ![]() ![]() aslında seninle daha güzel, seninle yaşamam gereken her şeye razıyım acıysa acı, hüzünse hüzün ama tek isteğim her ne olursa olsun hep senin yanında olayım ![]() ![]() ![]() Öyle bağlandım ki sana öyle sevdim ki seni ![]() ![]() ![]() Akmasına korktuğum bir damla gözyaşı, vermeye korktuğum bir damla sevgi ve asla kopamayacağım bir sevgili oldun benim için ![]() ![]() ![]() seviyorum askım yaşattığın her şey için tsk ler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|