![]() |
Bir Sen Vardin Ne Oldu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Sen Vardin Ne Oldu![]() Her eve gelisin beni ne kadar mutlu edip ve de destekliyordu bilemezsin ![]() Simdi ne kadarda yolunu beklesem de, biliyorum ki artik kendi evin, kendi ortamin var ![]() Gel desem bi türlü - gelme desemde bi türlü be yavrum ![]() Cikip gidisin beni öyle etkiledi ki daha halen alisamadim yokluguna ![]() Ne zaman annemlere gitsem ev bana bom bos geliyor ![]() Kendimi hemen ev isine veriyorum can sikintisindan ![]() Halbuki sen varkene dört gözle bekliyordum uyansanda iki laf etsek diye ![]() Herkes haline Allahin emri diyor ![]() ![]() Hic unutmam bir gün eve geldim annem sevincli bi halle mutfakta telas icinde ![]() Hayirdir ne bu halin dedigimde ![]() ![]() Olamaz dedim ![]() ![]() Bu hale gelesiye kadar tüm anlarimiz gecti gözümün önünden ![]() Oturdum kapinin esine, düsünceler icinde ![]() Anladi ki annem bana ayrilik zor geliyor ![]() Benim yerime o agliyordu ![]() ![]() Dogrumu duyduklarim dedim ![]() ![]() Bir yandan icimde sevinc bir yandanda beynimde bi soru isareti ![]() Bu oglan ne zaman büyüdüde simdi evlenecek ![]() Halbuki yasimiz aldi gidiyor ![]() hep kücük hep sevimli hep candan kalmissin ![]() Aramizda bes yas fark olsada hic düsünce yönünden ayrim yapmadik ![]() Yok yav dedim ![]() ![]() Elimden geleni ardima koymadim tabi ki ama fayda etmedi oldu iste ![]() Baktim ki ciddisin ![]() ![]() Hatirliyormusun ben evlenirkene, belime kusagi baglarkene ne kadar agliyordun ![]() Yüzümüze bile bakamiyorduk ![]() ![]() Ikimizde saatlerce agladik ![]() eve gelisim ikimizinde bayrami olmustu ![]() Bir daha ayrilmayiz diyorduk ![]() ![]() Hayatin bazi kurallari bunlarda ![]() Damatligin ne kadar da güzel yakismisti sana ![]() Tabi ki benim kardesim dünyanin en yakisikli erkegidir, ne giyse yakisir ![]() göz yaslarim bosaldi ![]() ![]() Üzülme dedin ben gitmiyorum ki hala burdayim ![]() ![]() Sade basimi salayip sana sarila bildim ![]() Sanki bi ayrilik, bi adi olmayan andi gidisin ![]() Siz gittikten sonra eve geldim ![]() keyfinde saatsa 3 ![]() ragmen terk ettigin odana gectim ![]() Artik camina bosa vuran günesi göresiye kadar ![]() Duvarlarini seyrederek sesizce seninle vedalastim ![]() Degisen birsey yok diyorlar ama kimse icimdeyki aciyi anlamiyor ![]() Sorun evliligin degil ![]() ![]() Seni üzgün görmek beni ezer ![]() Alti kardes olmamiza ragmen biz son iki kücügüz ![]() Ve hic digerlerine alisamadik ![]() ![]() Kimin derdi varsa hemen cikip geldik ![]() Unutma ki bi tanem ben her zaman senin icin varim ![]() Ve herzamanda senin icin var olacagim ![]() Dilerim ki her anin haniminla mutluluk icinde gecer ![]() Seni cok seviyorum ![]() Nazli Cengiz |
![]() |
![]() |
|