|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşkın, çılgınlıksa, gözü, herzaman, kördür, yanındadır |
![]() |
Aşkın Gözü Kördür Çılgınlıksa Herzaman Yanındadır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Gözü Kördür Çılgınlıksa Herzaman YanındadırAŞK VE ÇILGINLIĞIN TARİHÇESİ Uzun zaman önce,dünya yaratılmadan ve insanlar dünyaya ayak basmadan önce,iyi huylar ve kötü huylar ne yapacaklarını bilemez vaziyette dolanıyorlarmış ![]() oturuyorlarken Saflık ortaya bir fikir atmış: "Neden saklambaç oynamıyoruz?" Ve hepsi bu fikri beğenmiş ve hemen Çılgınlık bağırmış:"Ben ebe olmak istiyorum!!!"ve başka hiç kimse Çılgınlığı arayacak kadar çıldırmadığı için,Çılgınlık bir ağaca yaslanmış ve saymaya aşlamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çılgınlık saydıkça,iyi huylarla kötü huylar saklanacak yer aramışlar ![]() Ay'ın boynuzuna asılmış,İhanet çöp yığınının içine girmiş Sevgi bulutların arasına kıvrılmış, Yalan bir taşın altına saklanacağını söylemiş ama yalan söylemiş çünkü gölün dibine saklanmış ![]() Hırsı bir çuvalın içine girerken çuvalı yırtmış ![]() ![]() ![]() devam etmiş,79,80,81,82,83 ![]() ![]() ![]() kadar zaten saklanmış ![]() bilmiyormuş ![]() olduğunu biliriz ![]() ![]() ![]() sıçrayıp güllerin arasına girmiş ve saklanmış ![]() solum sobedir,geliyorum!" ve arkasına döndüğünde ilk önce Tembelliği görmüş,o ayaktaymış çünkü saklanacak enerjisi yokmuş ![]() boynuzunda görmüş ve İhaneti çöplerin arasında,Sevgiyi bulutların arasında, Yalanı gölün dibinde ve Tutkuyu dünyanın merkezinde,hepsini birer birer bulmuş sadece biri hariç ![]() kişiyi bulamamış ![]() duyarak,Çılgınlığın kulağına fısıldamış:"Aşkı bulamıyorsun,o güllerin arasında ![]() ![]() arasına çılgınca saplamış,ta ki yürek burkan bir haykırma onu durdurana kadar ![]() parmaklarının arasından iki sicim kan akıyormuş,gözlerinden ![]() bulmak için heyecandan Aşkın gözlerini kör etmiş ![]() ben?"diye bağırmış ![]() "Seni kör ettim ![]() Gözlerimi geri veremezsin ama benim kılavuzum olabilirsin" VE O GÜNDEN BERİ, ASKIN GÖZÜ KÖRDÜR VE ÇILGINLIK HER ZAMAN YANINDADIR!!!! |
![]() |
![]() |
|