![]() |
Nefesinle İsınacağım Günleri Bekliyorum!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nefesinle İsınacağım Günleri Bekliyorum!!Bembeyaz karları seyrediyorum günlerdir ![]() ![]() Nasıl da hakim olmuş tüm doğa ya ne varsa bembeyaz olmuş ![]() ![]() Ara sıra şöyle bir dışarı çıkıyorum soğuk havayı çekiyorum içime üşüyorum ![]() ![]() Üşüyorum sevdiğim ![]() ![]() Üşüdükce seni özlüyorum seni özledikce isyan ediyorum yalnızlığıma ![]() ![]() Bu yalnızlığın hesabını kime soracağım? Kim anlatacak bana bu yalnızlığın sebebini ![]() ![]() Sensizliğin acısını kiminle paylaşacağım? Kar lara boğulmak istiyorum zaman zaman o beyazlık da boğulmak ve sonsuza dek hayalini yaşamak istiyorum ![]() ![]() O eşsiz beyazlığı seyrediyorum ![]() ![]() Beyazları gördükce seni beyaz lar içinde hayal ediyorum ![]() ![]() Seni benim yanımda beyaz lar içinde görmek için dalıyorum uykulara ![]() ![]() Nasıl da yakışır sana o Beyazlar ![]() ![]() Ah sevdiğim yaşanacak öyle çok şey öyle dolu ve güzel günler var ki hayali bile huzur veriyor ![]() ![]() Kar lar yağdıkca üşüyorum ![]() ![]() Her yer buz! Ayaklarım donacak neredeyse ellerim çatlmasın diye verdiğin krem ini kullanmaya kıyamıyorum bile öylece duruyor ![]() ![]() Üşüyorum meleğim ama içimdeki bu büyük özlem bu sonsuz sabır la bekliyorum! Sana sarılıp dakikalarca kalacağım ![]() ![]() Nefesinle ısınacağım günleri bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|