![]() |
Dokun Bana Gözlerinde Ölsün Ölümüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dokun Bana Gözlerinde Ölsün ÖlümümŞimdi söyleyeceklerimi yuttum , Yüreğim konuşsun harf harf…" Ey dudaklarına sirayet etmiş son(ları)baharı silemediğim, Sen beni yüreğimin cümlelerini sıvamış dudaklarımı “ suskunluğa” teyemmüm etmekle suçlamaktasın ? Yoksa gözlerindeki hayat rengini yüreğimdeki ölümle süslenmekle mi itham etmektesin ? Belki de beni çoktan gitti bilmektesin belki de başka yüreğin terini silmekte görmektesin ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün bitecekti…Bitti ![]() ![]() Gitmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Ey avuçlarıma düşen tek dua, Ne çabuk unuttun gözlerinden izlediğim denizi ? Ne çabuk bitirdin sana olan sevgimin büyüklüğünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey gökyüzünü gözlerinden kanatlandığım, Daha kaç nehir kuruyacak yüreğimin sensizliğinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokun bana / gözlerinde ölsün ölüm…Sar beni / yüreğinde büyüsün gülüm… Seni tanıdığımdan beri hiçbir zaman yolumu / yüzümü senden başka bir adrese çevirmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlıyorum da “ sana inat gitmeyeceğim “ dediğin günleri…Ben de suskunluğumun yamalı haliyle haykırıyorum ki “ seni çok seviyorum “…Nerde bilirsen bil beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bir sana verdiğim bir dua’nın kavgasındayım… ![]() Bilsen de bilmesen de… ![]() Kapattım tüm kilitleri üzerime… Tek sen varsın tutunduğum ![]() ![]() Tek sen mevcutsun bu yürekte… İster beni suskunluğun safında son görevimi yapmakta bil ![]() ![]() İster dua’ya durmuş yüreğimi, Elif/imize kavuşmaya gittiğimi düşün… Bilsen de bilmesen de… Ben seninim dudaklarımdaki en büyük duam… ![]() |
![]() |
![]() |
|