Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değişen, değişmeyen, tarafları, şeylerin

Değişen Şeylerin Değişmeyen Tarafları

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Değişen Şeylerin Değişmeyen Tarafları

İnsanlar ilginçlerdi önceKimi eğlenceli, kimi ürkütücüÇok severlerdi çoğuÖzel bir ilgi gösterirlerdiYanağımı sıkar, öperlerdiNerde farklı, nerde ilginç nerde bir başkasının da dikkatini çekecek bir şey varsa ordaydımYa da kendimleydimHayali kahramanları çatıştırırdım, hayali arabalar sürerdimGüzeldi çocukluğum, ilginçti, bazen komik, bazen ürkütücü

Hayal kurardım çokOlabilecek ama olduramayacağıma inandıklarımı severdim en çokHayallerimde hep çok başarılı bir şeyler olurdumÇok takdir edilen, çok dikkat çekenO anı yaşardımDemeçler verirdim, diyaloglar kurardım hayalimdeHayalimi gerçek yapardım

En sevmediğim şey pazar günleri televizyonu işgal eden klasik müzik programları, en sevdiğimse yine hayal kurmaktı o zamanlarYaptığım en komik şey de muhtemelen, yüzün ona dönük annemden geri geri yürüyerek uzaklaşırken uzaklaştığım belli olmuyor sanmamdı

Bazı şeyler hiç olmazsa kendi çocuğuma nasıl davranmam gerektiği konusunda ders olduHoş olmadı ama her iş gibi "hayırlı" oldu

İnsanlar ilginçler hala, eskisi kadar olmasalar da

Azı eğlenceli artık, azı ürkütücüİnsanlar birbirine daha çok benziyor artıkİnsanlar pek özel ilgi göstermiyor birbirineÇocuklar hariç

Büyümekle kazandıklarım kaybettiklerimden üstün mü eşit mi bilmiyorumAma çok iyi bildiğim bir şey varBen hala içimde biraz o çocuğu taşıyorum

Herkes gibi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com