![]() |
Gittin Sen Tüm Gidenler Gibi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gittin Sen Tüm Gidenler Gibi![]() Gittin sen, tüm gidenler gibi ![]() ![]() ![]() Tam beni tamamlayacağını düşünürken, yine ben eksik kaldım ![]() Gülümseyişlerim Takılı kaldı yüreğimde ![]() Sonu yok, ışığı yok bir yolda ıssız, sessiz kaldı sevdam ![]() Ama sen gittin; tıpkı diğerleri gibi ![]() ![]() ![]() korkup kaçtın belki de bu sevdadan ![]() Küçük bir kızdı kocaman yüreğiyle seni seven ama sen sığdıramadın kalbine; Taşıyamadın doğru dürüst ![]() ![]() ![]() ![]() Başka cümlelerin ardına sığınman, yalan yanlış sevdalara takılman ![]() ![]() ![]() gözlerine baktığım zaman çoğaldığımı hissediyordum ![]() Öyle anlamlıydı ki; hayatın tüm gizemi senin gözlerindeydi sanki ![]() ![]() ![]() Her şey o "çakır" yeşilin içinde saklıydı ![]() Ama sen aniden kapattın o gözleri; aldın yeşili benden ![]() ![]() ![]() Tüm sırlarda o yeşil kutuda kapalı kaldı ![]() İşte ondan sonra başladı her şey ![]() ![]() ![]() Kalp ağrılarım, baş ağrılarım, gece yarılarında sebepsiz haykırışlarım ![]() ![]() ![]() Bana bıraktığın ve içimde kalan o "yeşil" di belki de bunlara sebep olan ![]() ![]() ![]() ![]() "Bak geçince Hiçbir şey kalmayacak, arda kalanlar eski sonsuzluğa uğurlanacak ![]() ![]() ![]() ![]() Her şey artarak daha da çoğaldı ![]() Pişmanlıklar sardı Çevremi, "keşkeler" birikti içimde, "acabalar" dolaşıp durdu beynimde ![]() ![]() ![]() Hepsi benden bağımsızdı ![]() ![]() Hep sen çoğalıyordun, hep sen büyüyordun içimde ![]() ![]() ![]() Sana dönüşmeye başladığımı anlayınca da bir direniş başlattım kendime ![]() Artık, hiç konuşmuyorum kalbimle ![]() ![]() ![]() Kendi haline bıraktım onu ![]() Ne derse desin, Ne isterse istesin; hiç aldırmıyorum ![]() Tıpkı derin dondurucudan çıkmış gibi bir kalbim var artık benim ![]() ![]() ![]() ![]() İçindeki her şey dondu ![]() ![]() ![]() ![]() Belki bir gün üzerindeki buzlardan sıyrılıp artık "ben de varım" diyerek yeniden ortaya çıkar ve bana döner; kim bilir ![]() Ama o güne kadar, buz gibi "yeşil"in arkasından bakacağım dünyaya ![]() Senin bana verdiğin o "acı yeşil"i yaşayacağım ![]() Kolay değil çünkü, kalbimde dolanıp budaklanan o "yeşil"i bir anda kökünden sökmek ![]() O yüzden zamana bırakıyorum her şeyi ![]() Bakmadığın bir çiçek nasıl soluyorsa, o "yeşil" de bir gün elbet solup, sararacak ![]() sadece bahara ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|