Oyunların Adı Aşk Kaldı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Oyunların Adı Aşk KaldıKüçük bir çocuğun masumluğunu taşıyordu yüreğim ![]() ![]() Öyle sevmişti ki ![]() Öyle sevilmeye muhtaçtı ki![]() Herkese inanırdı kolaylıkla![]() İnanmıştı![]() !Oynadığı oyunlardan ayrı tutmuştu seni ![]() Ne oyuncak olacaktı, ne de oyunbozanlık yapacaktı![]() !Olmadık şeylere küserdik çocukken, sonra bir bakmışız yine kaldığımız yerden oynamaya başlamışız bile ![]() O kadar kısa sürerdi ki kırılganlıklar, alınmalar![]() Oysa şimdi ardına bakmadan gitmeleri tercih ediyoruz![]() Kırılmışlıkları içimizde tutarak en ağırından gitmeleri![]() ![]() Senin yaptığın gibi![]() ! Saklambaçlarımın adı sen oldu ![]() Sen saklanırdın ben seni bulurdum ya hani![]() Artık bulamıyorum![]() ! Artık duvara dönüp, kapamıyorum gözlerimi![]() Biliyorum saklandığın yerden çıkmayacaksın![]() Biliyorum![]() ![]() ![]() !Anladım büyümüşüz, Anladım masumluğumuzu yitirmişiz ![]() ![]() Ben oyun oynamayı bıraktım, hayat bana oynamaya başladı artık ![]() En çokta bunu anladım![]() !Toz pembe gelen hayat, artık başka renklere gebe kaldı ![]() Herşey siyaha döndü, gözlerimin rengi bile![]() !Gözlerimdeki ışıltı, yerini hüzne bıraktı ![]() Kelimelerim çarpık![]() ! hecelemelerim çoğaldı![]() ![]() Ağlamak hiç yabancı değil artık ![]() ![]() Gülmek bir o kadar uzak![]() !Ben büyüdüm ![]() Yüküm ağırlaştı![]() ![]() Oysa ki böyle büyütmek istememiştim yüreğimi ![]() ![]() Haketmediği darbeler aldı ![]() Hiç ummadığı zamanda, ummadığı kişiden![]() ! Ne yapacağını bilmeden, elim cebimde geziniyorum hayatta ![]() Anlamsızım bu aralar![]() ! Yorgun ve karışık![]() ! Acının; sadece düşüp, yaraların kanamasını sanan ben, şimdi acının ve mutluluğumun adının sen olduğunu öğrendim ![]() ! Oyunlarım öksüz kaldı ![]() Oynayamıyorum![]() ![]() Çağırıyorlar gitmiyorum ![]() Biliyorum ki gözlerimi tekrar yumduğumda, saklanıp çıkmayacaklar![]() Beni bırakacaklar öyle koca bir duvarın önünde![]() Ben artık mızıkçılarla oyun oynamıyorum![]() Ben artık boyumdan büyük oyunlara kalkışmıyorum![]() !Küçükken oyunlarımızın adı yoktu ![]() Büyüdük oyunlarımızın adı aşk kaldı![]() Aşk oyun değildi![]() Sen öyle sandın![]() Oynadın![]() Gittin![]() ! |
|
|
|