![]() |
Patates İle Soğan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patates İle SoğanPatates ile soğan buzdolabında karşılaştılar ![]() Patates İle Soğan Patates: “ Vay soğan abi nasılsın? “ Soğan : “ İyiyim patates sen nasılsın? “ Patates: “ Sağ ol abi benden bir şey iste ![]() Soğan : “ Şuradan bir bıçak getir de soyayım seni ![]() Patates: “ Lütfen beni soyma abi yoksa çürürüm ![]() Soğan: “ Bir şey istedim olmadı ![]() ![]() Patates: “ Sen bir bıçak getir ben seni soyayım ![]() Soğan: “ Emrin olur al işte bıçağı getirdim ![]() Patates: “ Boş ver şimdi bıçağı seni soymaktan vazgeçtim ![]() ![]() Soğan: “ Korkutacaksın yine herkesi demek istedin ![]() Patates: “ Korkuluklar cansız olur ![]() ![]() Soğan: “ Sorguluk mu? O da neyin nesi? “ Patates: “ Sorguluk yani sorguya çeken ![]() ![]() Soğan: “ Teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Patates: “ Hakim mi? Zor olursun ![]() ![]() Soğan : “ Ne Hukuk Fakültesi be ![]() ![]() ![]() ![]() Patates: “ Aynaya baktım seni gördüm ![]() ![]() Soğan: “ Fikirdaşız ama arkadaş değiliz daha ![]() Patates: “ Oluruz canım arkadaş da oluruz ![]() ![]() Soğan: “ Olurum patates olurum ![]() Daha sonraki günlerde patates ile soğan arkadaşlıklarını devam ettirdiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patates: “ Arkadaş işte kurtulduk oradan koşmak ne güzel ![]() Soğan: “ Koşalım hiç durmadan yorulmak nedir bilmeden koşalım ![]() Patates: “ Gün gelecek fikirlerimiz de böyle koşacak ![]() Soğan: “ Biz koştuğumuz sürece fikirlerimiz de koşacak desene ![]() Aradan aylar geçtikçe patates ile soğan pek çok yer gezip dolaştılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evrende dünya nokta kadarcıksa dünyada canlılar nokta kadarcıktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazan: Serdar Yıldırım |
![]() |
![]() |
|