![]() |
Sanal Alemde Karakter Tahlilleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanal Alemde Karakter Tahlilleriyeni bir çayıra,yeni bir maceraya hayvansal bir içgüdüyle koşan ineğin,kuyruğuna konmuş çılgın bir sineğim ![]() ![]() ![]() kendimin platonik aşığı,şizofren bir ruh doktoruyum şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() özgürlük tutkusuyla,iliğinden kurtulma çabasındaki garip bir kol düğmesinin,gururunu taşıyor şimdi iki yakası bir araya gelmeyen yüreğim ![]() ![]() ineceği durağı geçmiş ama şöförle dialoğa girmekten çekinen ürkek,yaşlı, biraz geri kafalı bir teyzeyim bütün belediye otobüslerinde ![]() ![]() ciks ler,tikky ler ve kendini tikky hissedenler;janjanlı kefenlerinizle cehenneme geldiğinizde,ateşten kızaran bedenimle sizlere gülüyor olacağım ![]() ![]() istediğim herşeye sahip olmak için,sahip olamadıklarımı istemekten vazgeçtim ![]() ![]() aslında bende öküzden hoşlanıyorum ama tren olmanın verdiği kısıtlı hareket kabiliyetiyle bir kez dönüp sevdiğime bakamamanın hüznünü yaşayan az vagonlu,buharlı bir trenim ![]() ![]() ![]() ![]() muhteşem bir manzaranın altında,gökyüzündeki bulutlara bakarken,sevgilim ne düşünüyorsun dediğinde;yahu bi saattir bakıyorum şu köşedeki bulutu hiç bir şeye benzetemedim aklım sigaraya yapılan son zamlarda diyebilecek kadar dürüst bir insan evladıyım ![]() ![]() minareden at beni in aşağı tut beni ![]() ![]() ![]() ![]() o gün aynada kimi görmüşsem onu örnek alırım kendime ![]() ![]() aşk;bir horozun çılgınca yumurtlama isteğidir ![]() ![]() ![]() ![]() aşk;sadece aşktır ![]() ![]() ![]() ![]() aşk;ANLAŞILMAZ, yaşanır ![]() ![]() kimi insanlar hayatı anlamak için yaşar,kimileri hayatı anlatmak için ![]() ![]() hayat acımasızdır ![]() ![]() ![]() ![]() boxerımda gül oya ![]() ![]() ![]() ![]() hız tutkunu kaplumbağa ![]() ![]() yüksekten korkan uçurtma ![]() ![]() okan ağ (msn topic imde yazdığım şeylerden bazıları ![]() |
![]() |
![]() |
|