![]() |
Acılı Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılı Aşkve yaklaştı ona usulca ![]() ![]() ![]() biraz daha ; derken biraz daha ![]() ![]() ![]() yıllarca aradığı ,hergün hayaliyle uyuya kaldığı, kokusunu heran burnunda hissettiği,gözlerinin önüne her sn gelen gözlerine saatlerce hayranca baktiğı aşkı ![]() ![]() ![]() ![]() hayatını hiçe sayarak ,sokaklarca dolaşmıştı onu bulmak uğruna;işte karşısındaydı ![]() öyle şaşkındı ki ![]() titredi ![]() ![]() ![]() değişmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çocukluk aşkı ,sadece hayallerinde kalan aşkına ne olmuştu? zaman'ın oyunu böyle bir şey olsa gerekti ![]() biraz daha yaklaştı ![]() her bir adımda anılar gözünde canlanarak ![]() ![]() ![]() en son görüşmelerinde '' gitmek zorundayım ![]() ![]() ![]() '' benimle gel'' demişti ![]() ![]() yapamazdı ![]() ![]() ![]() ![]() öte yanda gitmek zorunda olduğu aşkı için hayatını verirken ,yapamazdı bunu ![]() gitmek zorundaydı erkek çünkü; evden ,işten atılmıştı,5 parasızdı ,tek umudu başka bir yerde yeniden başlamaktı ![]() ![]() öyle acıyoduki canı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve gitmişti ![]() kapıyı belki ordadr umuduyla açan kıza sadece bir hayal kırıklığı bırakarak ![]() yere çömelip ağlamıştı saatlerce ![]() ve 1 ay sonra annesi öldüğünde ,yapayanlız kalmıştı ![]() o günden beri arıyordu onu ![]() ve şimdi tam karşısındaydı ![]() biraz daha yaklaştı ![]() ![]() ![]() yüz üstü yatıyordu ![]() ![]() ![]() biraz daha yaklaştı ![]() ![]() ![]() hiç bir ses yoktu ![]() ![]() ![]() yüzünü çevirdi kendine doğru usulca ![]() bedeni kan içindeydi kalbinin ortasına saplamıştı bıçağı ![]() hayır diye bir feryat yükseldi sokaktan ![]() hayıırrrr! ve işte o kadar hasret kalıp tam buldum derken o ölmüştü ![]() ![]() ![]() hala inanamıyordu ![]() sadece bağırıyodu ![]() ilk öpücüklerini hatırladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her ilkimi seninle yaşadığım gibi hayatımıda seninle yaşamak istiyorum demişti ![]() evlen benimle ![]() 16 yaşındaydı henüz ![]() ama ağzından çıkan tet söz ''evet'' olmuştu ''evet,sonsuza kadar hayatım senn ![]() ![]() ![]() ![]() ve şimdi onun öldüğünü görmüştü ![]() ![]() aralıksız ağlıyodu ![]() 10 yıl boyunca herşeyi bırakıp onu aramıştı ![]() ve şimdi yoktu ![]() ve gözüne bir şey çarptı karanlıkta ![]() bir mektup ve yanında kanlı bir bıçak ![]() ![]() ![]() mektubu açtı ve okumaya başladı bu mektubu bulandan tek isteğim sevdiğime ulaştırın bunu ![]() ![]() ![]() ![]() açtı ve okumaya başladı gözyaşları kağıdı şimdiden sırılsıklam yapmıştı ![]() '' tek gerçeğim ; sana benimle gel demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama bana söz vermiştin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çünkü artık dayanamaz oldum yokluğuna ![]() sensiz 10 yıl geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yoktun ![]() daha fazla gücüm kalmadı meleğim ![]() elveda ![]() unutma ki sensiz nefes alışım bile zordu ![]() kız ağladı sadece ağladı ![]() ![]() şimdi huzurluydu işte ![]() bedenleri yan yana yatarken ruhları kavuşmuştu birbirlerine ![]() ikisininde yüzünde gitgide derinleşen bir huzur ifadesi vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözde Çalcı |
![]() |
![]() |
|