![]() |
Hayatımda Hiç Olmayan Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatımda Hiç Olmayan SanaHayatımda Hiç Olmayan Sana Senin gitmelerin ikimize de bir ömür yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbime gömerim o zaman, Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman ? Vazgeçilmezsin sanırdım önceden meğer senden geçmekte kolaymış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünden sonra ben yokum hayatında, Kendine göre biriyle yeni bir yol seç, Unutmaya çalışma unut gitsin aldırma, Dedim ya ben yokum bugünden sonra ![]() Sen hak etmedin bu aşkı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sen bırak beni, Unut gittiğin bi yerde Kim kaldı ki Çok büyümdüm sayende … ![]() Çok büyüdüm sayende çok şeyler öğrendim hayattan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce seni aldı,ardından gençliğimi en son sana olan aşkımı almak geldi aklına ne kadar geç kaldı hayat bilemiyorum ama galiba en iyisini yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi yüreğim ha gayret ! Hele sıkı dur , hele sabret ![]() Başını eğme dik tut, Bu bir rüyaydı farzet ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|