Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatımda, olmayan

Hayatımda Hiç Olmayan Sana

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Senin gitmelerin ikimize de bir ömür yeter Doğru yeter senin gittiklerin ikimize de ama şimdi ben senden gidiyorum Bugünden sonra ben de yokum artık yok ne aşkım ne özlemim Hiçbir şey yok benden sana Sen çoktan gittin benden dedim ya senin gitmelerin ikimize de bir ömür yeter ama olsun ben senden gidiyorum şimdi … Ve seni sonsuza dek unutucam

Kalbime gömerim o zaman,

Unutupta silerim o zaman

Alt tarafı aşk bu da işte

Vazgeçilmez misin aman ?

Vazgeçilmezsin sanırdım önceden meğer senden geçmekte kolaymışSevdiğini sanmak aylarca ne kötü şeymiş meğerŞimdi değil beni sevmek uğrumda ölmeye razı olsan dönüpte bakmamBende bırakmadın seni aldın her şeyini gittin zerre kalmadı ne aşktan ne sevgiden

Bugünden sonra ben yokum hayatında,

Kendine göre biriyle yeni bir yol seç,

Unutmaya çalışma unut gitsin aldırma,

Dedim ya ben yokum bugünden sonra

Sen hak etmedin bu aşkıHaketmedin sevilmeyi ve benisana elvedaları sevmem dedim ya o yüzden sana “elveda” demiyorum “kendine iyi bak” desem yeterGerçi banane nasıl bakarsan bak kendine sevmiyorum seni gidiyorum sendenBakmıyorum ardıma , aylar önce senin yaptığını şimdi ben sana yapıyorum ve gidiyorum senden

Bir sen bırak beni,

Unut gittiğin bi yerde

Kim kaldı ki

Çok büyümdüm sayende …

Çok büyüdüm sayende çok şeyler öğrendim hayattanHayat o kadar değiştirdi ki ben neler aldı götürdü benden yıllarTek tek sayayım istersen

Önce seni aldı,ardından gençliğimi en son sana olan aşkımı almak geldi aklına ne kadar geç kaldı hayat bilemiyorum ama galiba en iyisini yaptıSeni daha iyi tanıma şansını verdiği için hayata teşekkür ediyorum

Hadi yüreğim ha gayret !

Hele sıkı dur , hele sabret

Başını eğme dik tut,

Bu bir rüyaydı farzet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com