![]() |
Acemi Avcı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acemi Avcı![]() Ben hayatımdan kesitler anlatmayı çok severim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizlere bu yazımda benim ilk avcılık hikayemi anlatmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık bizim de av tüfeğini alıp gerçek tüfek ve fişeklerle ava gitmemizin zamanı geldiğine karar verdi büyüklerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----Koçum sana kıyak geçtim ve seni bir numaraya yerleştirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Acemi avcıları en alta yerleştirirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan abi kızdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Hadi s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köye tüfek omuzumda savaşçı edasıyla sanki 10 tavşan 20 keklik vurmuş gibi girdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Velasılı kelam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama işimiz gereği hayatımızın paylaşılmaz bir parçası oldu silah ![]() ![]() ![]() ![]() Kapalıkapılar |
![]() |
![]() |
|