![]() |
Sen Bana Benziyorsun Ama Ben Bilmiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Bana Benziyorsun Ama Ben Bilmiyorum![]() Ya$**** bize verdiqi, iyiLik doLu ve qördüqü her kötüLükte kendini sucLu hisseden yürekLerimizLe, yine de yanyana duramadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YapayaLnız caddeLerin pusLu sessizLikLerinde, her qeçen qün bir yarayı daha iyiLe$tirmek gerekiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() MutLuyduk ![]() ![]() ![]() Birbirimizi unutmuştuk ![]() ![]() ![]() MutLak yok oLmaLarın pe$ine takıLmı$tık bir kez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yetmezdi ki ![]() ![]() Daha da fazLaLa$ırdı icimizdeki acıLara ortak oLma dürtüsü yava$ yava$ ![]() ![]() ![]() Ben dü$Lerime dahiL edemezdim cünkü seni ![]() ![]() ![]() Çünkü o zaman biz kendimiz için ya$ardık ![]() ![]() ![]() ![]() Yabancı yüzLere karı$ırdı umutLarımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apansız sızıLarın qüzeLLiqini ya$ayan, kac yürek daha vardır biLinmez yeryüzünde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BiLmiyorum ![]() ![]() Ben sadece haLa seni bekLiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|