Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dedikodu

Bir Dedikodu

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Dedikodu

Yaşantılarına değil ama oturdukları eve özendiğimi hatırlıyorumDağın eteğinde,denize karşı bahçelerinde içtiğim kahvenin tadını unutamıyorum mesela…

Çok samimi olduğum söylenemezdi ancak zaman zaman görüşüyordukBundan iki sene evvel boşandılar oldukça kötü bitti evlilikleri , dört yaşındaki oğullarının velayeti babaya verildiÇocuk özellikle babasını istemiş mahkemede annede “zaten ekonomik gücüm yok bakamam” demiş…

Adam iki ay geçmeden başka bir bayanla tekrar evlenince “hımmm acaba ?” dedi herkesNeyse kadın mesleği olduğu için bir süre sonra iş bulduGelgelelim bu zor dönemi atlatması kolay olmadıÇocuğu görmek için her yanına aldığında çocuk tarafından istenmedi vs…

Her sene olduğu gibi bu senede ortak tanıdıklarımıza merak ettim sordum”o nasıl iyimi?” diye…”Ohooo çok iyi,evleniyor biliyormusun bir Amerikalı ile yaz sonunda Amerika’ya yerleşicek hani samimi arkadaşı Kadriye varya o söyledi “dedi Dilek hanım…

Güzel haberler almak insanı mutlu ediyorZor günler onun için bitecek dedim içimden

Birkaç hafta geçmeden bu sefer Kadriye ile karşılaştım “Onun yanından geliyorum,evleniyor biliyormusun?” Tam o sırada “duydum” diyecekken devam etti”Samsun’lu biriyle evleniyor,Samsun’a yerleşecek…”

?????? Nasıl yani Amerika neresi,Samsun neresi? Hani Kanada falan olsa yaklaşmış dersinUydurulur da bu kadarı nasıl olur onu anlamadım

Bir haberde şöyle diyordu”Dedikodu insan sağlığına iyi geliyor”

Eeee bana iyi gelmedi bu…Farkında olmadan dedikoduya alet oldum,dinledim,inandım

Evet bende konuşurum insanları ama sadece aile fertlerimle,kişilere zarar vermeden,hayali şeyler üretmeden…

Dedim ya benim sağlığıma iyi gelmedi buKendimi o gün kötü hissettim…
alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com