![]() |
Hatırlamıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() HatırlamıyorumHATIRLAMIYORUM Bazı geceler uyku tutmuyor artık, öyle bomboş bakıyorum ![]() ![]() Ne kaybettiğimi bile hatırlamıyorum ![]() ![]() Oysa geride kalan koca bir geçmiş var ![]() ![]() konuşmasanı bilemesede, durmasını bilen o kadar sağlam yürekler var ki, ben yazarken onlardan utanacaktım, hatırlayabilseydim eğer ![]() Bizim günlerimiz vardı, sadece birbirimize ayırdığımız ![]() menfaat ve bencilliğin kesemediği ![]() ![]() anlayamadığı ![]() ![]() gözyaşı, özünde aşk olan ![]() ![]() yada alamazdı zaten dünya, dolusuyla gelse bile ideallerimizi bizden ![]() insanlığı, meleklerin soluklamak için çırpındığı o enfes anlar anlatabilir sadece unuttuklarımı ![]() Fedakarlık, samimiyet, insanlık, vicdan, paylaşmak, özür dilemek, vefa göstermek, sabretmek ve daha neler neler çok şey öğrendiğimi sanmıştım ![]() Böyle büyük bir maziyi neye değiştiğimi de hatırlamıyorum ![]() ![]() ama nasıl bu kadar gözümü körleştiridiğimi, buraya nasıl sürüklendiğimi anlamıyorum ![]() Oysa çok şey biliyordum ![]() ![]() bilmek bana ne kattı, cahiller gibi yaşayıp, cahilce öleceksem bilmek bana ne kattı? Bir yudum suda içtim ömrümü, dostlarla ayırdım yolumu, cahillere sattım yurdumu, bilmek bana ne kattı? Hatırlamıyorum artık, yada unutmak istiyorum ![]() doymamış gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|