![]() |
Ben Onun Mezarına Gitmedim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Onun Mezarına GitmedimBen Onun Mezarına Gitmedim - Yaşam Hikayeleri - Aşk Hikayeleri "Birgün nişanlımın karşısında geçtim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Seni aldattım dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baktı bana "git" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 gün sonra bir mesaj geldi ondan ; "Nişanlım olduğun için gitmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra devam etti bu ilişki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok hastalandı sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sırf ben istiyorum diye "Seni Seviyorum" derdi bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O öldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanına her gittiğimde hem ağladım hem yalvardım hem özledim hemde utandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra gidemez oldum yanına mezarına güller koyamaz oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kaç gün önce Memleketime geldim kısa bir süre için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En büyük acıları bile bir yudumda içen ben en kötü olayda bile hiç tepki göstermeyen ben 25 yaşındaki koca adam oturdum yine ağladım ![]() ![]() ![]() Yine sarhoşluklar perişanlıklar suskunluk ve karanlık hakim bir kaç gündür bana ![]() ![]() ![]() Annem sordu bugün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayır" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir saat sonra da babam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sefer daha da serttim ![]() ![]() ![]() Sanki idamdan kurtulmak isteyen bir mahkum gibi savundum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte itiraf ![]() ![]() ![]() Anneme ve Babama ![]() ![]() ![]() "Ben onun mezarına gitmedim ![]() ![]() ![]() Ben onun YANINA gittim ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|