Ben Onun Mezarına Gitmedim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Onun Mezarına GitmedimBen Onun Mezarına Gitmedim - Yaşam Hikayeleri - Aşk Hikayeleri "Birgün nişanlımın karşısında geçtim ![]() ![]() Gayet serinkanlı başladım anlatmaya![]() ![]() ![]() "Seni aldattım dedim ![]() ![]() Hemde 4 kez![]() ![]() Hep içimde bir pişmanlık oldu bunu sana söyleyemediğim için![]() ![]() İşte söyledim![]() ![]() "Baktı bana "git" dedi ![]() ![]() Uzunca bir süre git![]() ![]() ![]() 6 gün sonra bir mesaj geldi ondan ; "Nişanlım olduğun için gitmiyorum Kendi adım temiz kalsın diyeailem incinmesin diye gitmiyorum Ama hiç birşey eskisi gibi olmayacak Eskiden sevdiğimdin şimdi sadece sevgilimsin![]() ![]() "Sonra devam etti bu ilişki ![]() ![]() O benim gözlerime bile bakmadan beni bir kez olsun aramadan devam etti![]() ![]() ![]() Çok hastalandı sonra ![]() ![]() Çok![]() ![]() "Ölüm Döşeği" denir ya işte oraya yattı![]() ![]() Ellerimi uzattım ona son gücüyle ellerini benden çekti![]() ![]() ![]() Sırf ben istiyorum diye "Seni Seviyorum" derdi bana ![]() ![]() Ben "söyle" deyince söylerdi![]() ![]() Ben güzel mesaj yaz dediğim zaman yazardı![]() ![]() Dedim ya ben onun sevdiği değil sevgilisiydim![]() ![]() ![]() O öldü ![]() ![]() Beni affetmeden öldü![]() ![]() Ve ben her 16 Mayıs'da yani her nişan yıldönümümüzde daha çok pişman oldum![]() ![]() ![]() Yanına her gittiğimde hem ağladım hem yalvardım hem özledim hemde utandım ![]() ![]() Güzel şeyler anlattım ona onu hala sevdiğimi söyledim![]() ![]() Ama hiç cevap bekleyemedim![]() ![]() Cevap bekleyecek yüzüm olsaydı belki söylerdi bir şeyler![]() ![]() ![]() Sonra gidemez oldum yanına mezarına güller koyamaz oldum ![]() ![]() Gücüm kesildi sanki sabrım tükendi![]() ![]() Yıllarca mezarlığın yolundan bile geçemedim![]() ![]() Çok büyük bir hata yapmıştım çünkü![]() ![]() Onu özlemiş üstünü açmıştım onun![]() ![]() Rahatsız etmiştim![]() ![]() Kudretli uykusunu bölmüştüm![]() ![]() Gidemedim![]() ![]() ![]() Bir kaç gün önce Memleketime geldim kısa bir süre için ![]() ![]() Ve 2 yıldan sonra nasıl bir cesaretse nasıl bir özlemse artık bu yanına gittim![]() ![]() ![]() En büyük acıları bile bir yudumda içen ben en kötü olayda bile hiç tepki göstermeyen ben 25 yaşındaki koca adam oturdum yine ağladım ![]() ![]() ![]() Yine sarhoşluklar perişanlıklar suskunluk ve karanlık hakim bir kaç gündür bana ![]() ![]() ![]() Annem sordu bugün ![]() ![]() "Ne oluyor sana? Yine gittin mezarına demi![]() ![]() ""Hayır" dedim ![]() ![]() "Kesinlikle hayır![]() ![]() Gitmedim![]() ![]() "Bir saat sonra da babam ![]() ![]() "Mezarına gitmişsin![]() ![]() Arabayı görmüşler![]() ![]() "Bu sefer daha da serttim ![]() ![]() "HAYIR DİYORUM SİZE!!! MEZARINA FALAN GİTMEDİM!!!"Sanki idamdan kurtulmak isteyen bir mahkum gibi savundum kendimi ![]() ![]() Bağıra çağıra savundum![]() ![]() ![]() İşte itiraf ![]() ![]() ![]() Anneme ve Babama ![]() ![]() ![]() "Ben onun mezarına gitmedim ![]() ![]() ![]() Ben onun YANINA gittim ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
|
|
|