![]() |
Gazze`De Kaldı Aklım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazze`De Kaldı AklımGazze`de Kaldı Aklım - Zeliha Okan Okumak alışkanlık yapar, yazmakta bir sanattır; Ne oldu bana ve benim gibi bazı üye arkadaşlara? Bir koptum ![]() ![]() ![]() En son kurban bayramı arefesinde kalmışım ![]() Yazmak istediğim çok konu var aslında ama duygularımı kontrol edemiyorum ![]() Gazze`de kaldı aklım ![]() Yanlış bir takım sözcükler yazmamak için ellerim ve düşüncelerim göz hapsinde ![]() Konuyu ele almak istiyorum, ama duygularım kontrolsüz, duygusallıkla mı? Yoksa şiddetli bir kınama ile mi? Satırları serpiştireceğim bilemiyorum ![]() ![]() ![]() Susmakla konuşmak arasında sıkıştım kaldım ![]() Kimseyi hiç bir şeyi değiştiremem ama gerçekten çok üzgünüm ![]() Çatışma durdu ![]() Ama yanan yüreklerin, dağılan yuvaların ateşi sönmedi ![]() Ateşin kesildiği gün, televizyonda canlı yayındaki, iki kızının ve eşinin ölüm haberini alan doktorun feryad sesleri hala içimde çınlıyor ![]() İçimde bu sesler yankılanırken başka bir şeyler yazamıyorum ![]() Hepsinin yerine koyuyorum kendimi ![]() Kucağındaki ölmüş evladını koklayan annenin yerine, eşini kaybetmiş babanın yerine, en çok ta anne ve babasını kaybetmiş, ne yapacağını bilmeden korkudan titreyen o küçük masum çocukların yerine ![]() Anlam veremiyorum ![]() O kadar yaşanan acılar neyi değiştirdi? Düzelen yada biten neydi? Neye nokta konuldu? Yada neye başlık atıldı? Her gün mailler geliyor ![]() ![]() ![]() İsrail yandaşlarından teşekkür mailleri ve İsrail`e karşı olanlardan İsrail boykotlu ürünler listesi ![]() Bilmeden yada şimdiye kadar farkında olmadığımız bir gruba ayrıldık ![]() Belki de bu savaşla yerimizi bulduk, kendimizi tarttık, hesaba çektik ![]() Zeliha Okan |
![]() |
![]() |
|