![]() |
Ne Olur O Sen Ol |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Olur O Sen OlGeçen sene yaşadığım bir olayı anlatıyorum: Geçen sene şubat ayında yağmurlu bir günde yola çıkmış gidiyordum annem ve ben,,dişimin ağrısına dayanamıyordum derler ya''diş ağrısı ölümün yarısı''diye herhalde bende o anı yaşıyordum ve ağlıyordum hem yağmur gizliyordu gözyaşlarımı hemde şemsiye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi baktım benden dört-beş yaş büyük bir insan duruyor karşımda ben de tuhaf oldum ki bakıyorum öyle ve sen o'sun dedi bana ![]() ![]() -Kim bu özlem dedi -Bilmiyorum anne dedim ![]() ![]() -EVET sen osun dedi bana çocuk ![]() ![]() ![]() ![]() -oğlum bu o değil benzetiyorsun ne olur üzülme diyordu ![]() ![]() -ne oldu galiba birine benzettiniz beni dedim -hayır benzetmedim demek sen geri geldin ha ,,demek sen hiç gitmedin serpilim dedi ![]() ![]() -hayır ben serpil değilim yanlışlık oldu galiba dedim ![]() ![]() -yalancısın sen neden beni bırakıp gittin ha neden gittin gel ne olur serpil bak ben sensiz yaşayamıyorum ne hale döndüm sensiz ben dedi ![]() ![]() ![]() -bak oğlum sen bu kızın abisi sayılırsın herhalde birine benzettin dedi ![]() ![]() -hayır -hayır sen o'sun dedi ve bana şiddetli bir şekilde sarıldı ![]() ![]() -ne oluyor ya manyak mısın sen dedim ![]() ![]() -bırakma ne olur gülüm hergün gidip geliyorum dua ediyorum allaha bak kabul oldu dualarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -kızım merhaba ben onun annesiyim ![]() ![]() ![]() ![]() İçim yandı birşey diyemedim ağlamaya başladım ![]() ![]() -beni ona mı benzetti dedim -evet kızım dikkatli bakınca ona çok benziyorsun ve içi çok yanıyor oğlumun olayın üstünden yıllar geçti fakat hala unutmadı onu dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -peki önemli değil dedim ve başınız sağ olsun dedim -sağol kızım sağol dedi ![]() ![]() Annem elimden tutarak kalktım ve arkama baka baka gittim oradan içim yanmıştı ne kadar acıydı insanın sevdiğini kaybetmesi o olayın şokundaydım ogün ve hala aklıma geldikçe kötü oluyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevenlerin ayrılmaması dileğiyle Özlem Elizan |
![]() |
![]() |
|