![]() |
Biri Bana Gelsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biri Bana GelsinBiri Bana Gelsin - Beste Gökalp Acı kavramı herkese göre farklı aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimseye ne cevap verecek gücüm var …Nede soru sorabilecek ![]() ![]() Çareler çokken gitmemek,bitmemek için…Bir anda bir hiç oluveriyormuş… Başkaları bilmez , görmez , zor… ![]() Gerçekten bilmiyor , görmüyorlarmış…Herkes acısını sadece kendisi yaşıyormuş…Şarkımızı dinlemeyeli çok olmuştu aslında…Acılarımı içime gömüp gözyaşlarımla birleştirmemek adına…Şimdi kafam dimdik dinler oldum …Hep söylerdin ya bağıra bağıra ; Biri bana gelsin, O da sensin…Beni kırmış olsanda… İkimizde aşık bir tek farkla… BENİMKİ SENDEN BİRAZ FAZLA … ![]() Fazla kavramını da çözdüm bu şarkıda … Gitmemek için çarelerim tükettin sevgili…Yanımdaymış gibi görünmeye çalışsan da anlaşılıyordu yanımdayken bile benden çok uzaklarda olduğun…Senin için yanan kalbim işte onu anladığım gün durdu yarim … Neden ? Soruları o kadar çoğaldı ki kafamda…Ama sormaya takatim yok sevgili…Şimdi ben gidiyorum…Ama bitmiyorum…İstediğini istediğin gibi en özgür halinle yapabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi gitmek zamanı sevgili…Allaha Emanet Ol… Haydi…Eyvallah !!! Beste Gökalp |
![]() |
![]() |
|