Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, bırakma

Beni Bırakma Anne

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Bırakma Anne

Beni Bırakma Anne - Gülşen Yılmaz
Bu koku, ah bu koku, ama olamaz ki, bu yavrumun kokusu Yıllarca hasretini çektiğim burnumda tüten koku bu

Ah yavrum sen misin gerçekten?Gözlerime inanamıyorum Sensin, geldin demekYolda bile beni gördüğünde yüzünü ekşitiyordun, bakışlarımdan uzağa kaçıyordun, her seferinde ben bin kere ölüyordumNeydi aramıza giren, benden bu kadar nefret ettiren, o kadar uzun zaman oldu ki bu ihtiyar akılla o sebebi bile unuttum

Geldin demek hem de kendi isteğinle Hoş geldin yavrum dur şöyle kollarıma alayımKokuna doyayımSaçların ne kadar ağarmış ben görmeyeli, gözlerine ötelerden bir hüzün çökmüş sankiAh kızım meğer ne çok özlemişim seniEv bile şenlendi gelişinle, her oda, her eşya mutlandı sen gelince

Ne çok bekledim bu anı, şu emektar pencerede yollarını gözledim her gece, Göçen kuşlar kaç kez geri geldi yuvalarına sayamadım, veda etti kaç kez kış, bahar renkli çiçeklerle kaç kez geldi yokluğunda, tutamadım aklımdaAskerler hep döndü ana ocağına, gurbetçiler sılanın toprağını öptü de bir sen yuvanın, hasretinden bağrı yanık ananın yolunu tutamadınSöyle kızım söyle bana nasıl kıydın?

Gelsin dedim hep, yeter ki gelsin benim süt kokulu bebeğim, bu küslük bitsin ayağının tozlarına yüzümü süreyim, gözündeki bir damla yaşa ömrümü vereyimAh gönül çiçeğim benim, demek sonunda geldin Sen de beni özledin demek, yokluğumla tükendinEllerimi yüzlerimi nasıl da öptün, gözyaşlarını tüm bedenime döktün, nasıl da ürperdim

Peki bu gözyaşları neden kızımMutluluktan mı? Yoksa bir acın mı var paylaşmadığın Hani küçükken düşüp dizini yaraladığında, yüzünü buruşturup nazlı nazlı ağlardın ya, yüreğim titrerdi, can çekişirdi o masum bakışlarında Şefkatle öperdim yarandan, akan kanlara aldırmadan Sevgimle belki de geçerdi acısıSarılırdın boynuma heyecanla, anneciğim sen doktor musun yoksa derdin yaBen anneydim kızım anneydim

Öpeyim kızım yine öpeyim yaran nerde göstersene, iyileşsin öpeyim deSen yeter ki böyle gözyaşı dökme, bu bakışlarla yüreğimi titretmeBir kez daha sarıl kızım o mis kokunda kaybolayım Sana doyamam biliyorum hiç olmazsa uzun uzun koklayayımVarlığında bir kez daha yok olayım

Ne olur sarıl uzun uzunNeden beni duymuyorsun kızım?Neden sürekli ağlıyorsunAğlama artık burdasın, eskisi gibi kollarımdasın Kanatlarımla korurum seni vız gelir dertler, koynumda saklarım, korurum kötülüklerden

Sen yokken her gün eşyalarını kokladım, biliyor musun, ben senin yokluğuna hiç alışamadımGitme kızım, bir daha ayrılma sakınAma ne söylüyorsun anlayamıyorum Bağırmadan söyle kızım, ihtiyar artık kulaklarım Ağlamadan anlat da duyayım Neden hıçkırıyorsun, neden çırpınıyorsun böyle Ne oldu, bu kalabalık da ne, neden toplanmış bu insanlar?

- Anneciğimmm, beni affet affet anneciğimGitme sakınÖldü dediler seni inanmadımAç gözlerini anneee, sarıl bana yineAnneee, sen ölemezsin anneBırakamazsın beniGitme anneeeeAffet beni bırakma anne bırakmaaaa

Gülşen Yılmaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com